Κωνσταντίνος Βασάλος: Το σχόλιο και η αντίδραση σε φωτογραφία της Ντόρας Μακρυγιάννη

Αυτό το χιούμορ του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντόρα Μακρυγιάννη / Κωνσταντίνος Βασάλος
Instagram / Ντόρα Μακρυγιάννη / Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η αγαπημένη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, και φέτος πρωταγωνίστησε στην ΕΡΤ στο σίριαλ "Κάνε ότι κοιμάσαι", είχε πάντοτε ξανθά μαλλιά, ωστόσο για τις ανάγκες ενός νέου ρόλου που έχει αναλάβει, επέλεξε να αλλάξει χρώμα, αφήνοντας το κοινό της άναυδο (δείτε εδώ πώς είναι).

Άναυδος φαίνεται πως έμεινε από την αλλαγή της και ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει στο προφίλ της λίγο αργότερα, όπως πάντα, με το δικό του μοναδικό χιούμορ.

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου στην αλλαγή της Ντόρας Μακρυγιάννη

«Τοπ μαλλί λογικά από την τοπ κομμώτρια Ελένη!», έγραψε χαρακτηριστικά, μία φράση που ακούστηκε στην σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" στο επεισόδιο που η Ελένη Βλαχάκη ή αλλιώς Ελένη Ράντου θέλησε να δοκιμαστεί ως κομμώτρια και έβαψε τα μαλλιά των φίλων και των γνωστών της μπλε, ροζ, πράσινα, κάνοντας μέχρι και ράστα στον Κατακουζηνό, με τον οποίο παρομοιάστηκε μόνος του ο personal trainer, αφού έχει κάνει και εκείνος ράστα (δείτε τον εδώ και μάλιστα ως νονό).

Κωνσταντίνος Βασάλος σχόλιο σε Μακρυγιάννη

Ο σύντροφος που του "χρέωσαν"

Το Σάββατο 8/7 ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις - με το που μπήκε στο πλατό - για την προσωπική του ζωή, που θα συζητηθούν!

Η παρέα, που κάνει ο ίδιος με τον Fipster είναι γνωστή με τον ίδιο να δηλώνει πρόσφατα σύντροφος του Βασάλου (δείτε εδώ). Έτσι λοιπόν, το πρώτο θέμα, που κλήθηκε να απαντήσει ο Βασάλος ήταν, το αν είναι ερωτικά μαζί με το Φίλιππο Ιωάννου.

Άλλωστε τελευταία βλέπουμε τον πρώην παίκτη Survivor all star να απαντάει πολύ ανοιχτά και ελεύθερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά του!

«Το παίξατε και θέμα ότι είναι και σύντροφός μου, ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά, τα προσωπικά μου παιδιά τα αφήνω στην άκρη, δε θέλω να πω κάτι παραπάνω! Για τη Ντούα Λούπα ό,τι θέλεις...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.