Υπερλούξ και με πισίνα στο δωμάτιο - Το ξενοδοχείο που μένει η Ιωάννα Τούνη με τον Αλεξάνδρου στην Σαντορίνη

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Υπερλούξ και με πισίνα στο δωμάτιο - Το ξενοδοχείο που μένει η Ιωάννα Τούνη με τον Αλεξάνδρου στην Σαντορίνη

Οι βαλίτσες από Καμένα βούρλα (δείτε εδώ πως υποδέχθηκε η προγιαγιά του Δημήτρη τον νουνίτο) δεν πρόλαβαν να αδειάσουν και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι προτάσεις βρίσκονται στην Σαντορίνη για ολιγοήμερες διακοπές! Η γνωστή influencer, όπως και το μοντέλο, ο σύντροφός της, μοιράστηκαν, μάλιστα, τα πρώτα στιγμιότυπα από τις πρώτες τους ώρες στο νησί, φυσικά μέσα από τα social media τους!

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι ένα χρόνο πριν ακριβώς είχε ταξιδέψει ξανά στο ίδιο νησί αλλά.. μόνο του! Τώρα η οικογένειά τους μεγάλωσε και φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το ταξίδι της οικογένειας Αλεξάνδρου στο νησί της Σαντορίνης

Στο παρακάτω βίντεο συγκεντρώσαμε όλες τις αναρτήσεις του ζευγαριού από την μέχρι στιγμής παραμονή τους στο νησί. Το ξενοδοχείο είναι απίστευτο με πισίνα στο δωμάτιο και υπέροχη διακόσμηση. Μαζί τους βρίσκεται και η κολλητή της Ιωάννας, Λένια με τον σύντροφό της.

Το εν λόγω ξενοδοχείο ονομάζεται Senses Luxury Houses και βρίσκεται σε καλό σημείο στα Φηρά, μόλις 100μ. από το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας και 1,2χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας. Το κατάλυμα διαθέτει εποχική εξωτερική πισίνα. Η βίλα παρέχει επίσης δωρεάν Wi-Fi, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και κήπο.

Μάλιστα, η Ιωάννα έχει ανεβάσει και κάποια μίνι vlogs από το ταξίδι τους εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ο οποίος μετρά χιλιάδες ακόλουθους κι όπως μπορείτε να καταλάβετε τα βιντεάκια έχουν γίνει ήδη viral! Σε ένα από αυτά δείχνει μάλιστα να δοκιμάζει για πρώτη φορά σαλιγκάρια!

@j.touni

Εσύ θα δοκίμαζες?🤯🐌🐌🐌 #fy #fyp #viral #snail #jtouni #touni #CapCut

♬ original sound - Ioanna Touni