Χάρης Ρώμας: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν...» - Τι αποκάλυψε για την πρώην γυναίκα του

«Το τελευταίο άτομο που θα ήθελα να ενοχλήσουν...είναι αυτή η κοπέλα»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν...» - Τι αποκάλυψε για την πρώην γυναίκα του

Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Χαλανδρίου, Χάρης Ρώμας, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 27/07/23 στο κανάλι Action 24, στην εκπομπή Καλύτερα αργά, και στην Αθηναΐδα Νέγκα, μίλησε για την περίοδο που ήταν παντρεμένος, όπως επίσης και για την απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά (δείτε εδώ τι καταγγέλλει ο Χάρης Ρώμας).

Ο λόγος που χώρισε με την γυναίκα του ο Χάρης Ρώμας

Η δημοσιογράφος στην αρχή της συνέντευξης, τόνισε το γεγονός ότι ο Χάρης Ρώμας, είχε δηλώσει ότι στην ζωή του έχει υπάρξει καλός σύντροφος, πράγμα που εκείνη θεωρεί ως πολύ καλό προσόν για έναν άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, διότι δείχνει ότι είναι αφοσιωμένος. Ωστόσο, στην συνέχεια τον ρώτησε ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας καλός σύντροφος.

Ο Χάρης Ρώμας, της απάντησε ότι αν αναφέρεται στην περίοδο της ζωής του που υπήρξε παντρεμένος με γυναίκα, τότε δεν ήταν αφοσιωμένος. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος γιατί δεν γινόταν. Το θετικό αυτής της υπόθεσης, ήταν ότι συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος η σχέση. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν τον έρωτα που εισέπραττα από εκείνην και ήταν μεγάλος. Ήμουν όμως πολύ δοτικός όπως σε όλες τις σχέσεις μου».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Γι’ αυτό όταν της είπα ότι θέλω να χωρίσουμε, δεν το φανταζόταν. Όταν της είπα ότι “αισθάνομαι ότι είμαι εγκλωβισμένος και το εισπράττεις και εσύ” μου είπε “δεν εισπράττω τίποτα, είμαι πολύ ευτυχισμένη και αυτή τη στιγμή πέφτω από τα σύννεφα”».

Ακόμα είπε ότι ο λόγος για τον οποίο τα λέει αυτά, δεν είναι για να δείξει πόσο ωραίος άντρας είναι, αλλά τα είπε γιατί ήθελε να δείξει τα παρακάτω: «Ζούσαμε ευτυχισμένα και αρμονικά πλην όμως υπήρχε μια δυσαρμονία μέσα μου και έπρεπε να ακολουθήσω το μέσα μου για να μην επιβλαβέστερο στο μέλλον».

Ωστόσο ο ίδιος, στην συνέντευξη του δήλωσε ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάει για αυτή την γυναίκα, διότι έχει την ζωή της και ότι το τελευταίο άτομο που θα ήθελε να ενοχλήσουν σε αυτή τη ζωή είναι αυτή η γυναίκα, παρόλο που πολλές φορές στο παρελθόν έχουν προσπαθήσει οι δημοσιογράφοι να ανακαλύψουν ποια είναι εκείνος προσπαθεί να την ''προστατεύσει''.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: