Θύμα απάτης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Η ανακοίνωσή της

Τι συνέβη;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε, όπως πολλοί άλλοι επώνυμοι Έλληνες κατά καιρούς, και η τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη και θέλησε να το δημοσιοποιήσει μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που πραγματοποιεί εμφανίσεις ανά την Ελλάδα μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη (δείτε εδώ την κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν πρόσφατα), γνωστοποίησε πως υπάρχουν σελίδες που χρησιμοποιούν το όνομα και τις φωτογραφίες της προκειμένου να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος. Φυσικά η ίδια συνδέεται με αυτό παρά την θέλησή της.

Η ανάρτηση της Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε μηνύματα σχετικά με προϊόντα και τεχνικές αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη. Προσοχή στις μη έγκυρες πηγές που αναπαράγουν ψεύτικες πληροφορίες, για την ασφάλεια όλων!» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Θύμα απάτης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Η ανακοίνωσή της

Η ενόχληση της Ζουγανέλη για τις ερωτήσεις που κάνουν στον πατέρα της για την ίδια

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 12/6 καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με την τραγουδίστρια να μιλάει αναλυτικά για τη ζωή της, την καριέρα της αλλά και όσες αλλαγές έχουν γίνει τελευταία στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια δε δίστασε να αναφερθεί και σε όσα την ενοχλούν από τη στιγμή, που έγινε δημόσιο πρόσωπο και έτσι η ζωή της απασχολεί τα μέσα και τον τύπο. Οι ερωτήσεις όμως στον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη σχετικά με το αν θα κάνει παιδί την έχει κουράσει.

«Έχει παραγίνει πλέον, έχουμε φτάσει σε σημείο να ερμηνεύονται από τον οποιοδήποτε τα πάντα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, που ακόμα και στα σόσιαλ και σε όλα δεν έχω ενεργή δράση όλη μέρα...Κάποιες στιγμές νιώθω την ανάγκη να το κάνω για το κοινό που με παρακολουθεί αλλά και για την εργασία μου την ίδια, που πλέον καλώς ή κακώς διαφημιζόμαστε από αυτό το project.

Δεν μπορεί τώρα να πρέπει να προσέχω 24 ώρες το 24ωρο, μήπως τα μάτια μου δείξουν κάτι που κάποιος θα το παρερμηνεύσει και θα πει... δηλαδή έχει παραγίνει. Ο καθένας ερμηνεύει μια μελαγχολία...

Ο μπαμπάς μου μιλάει, τι να κάνω δε μπορώ να τον φημώσω, έχει πει κάποια πράγματα μέσα στη διάρκεια αυτών των χρόνων, που τα είπε γιατί είναι αυθόρμητος και έχουν πάρει πάρα πολύ μεγάλη έκταση. Δεν μπορεί να φτάνουμε τώρα το 2023, που παλεύουμε για τα δικαιώματα των γυναικών και να πηγαίνουν φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφοι να τρέχουν πίσω από τον πατέρα μου και να λένε απομακρυνθήκατε από το να γίνεται παππούς;

Είναι λίγο ντροπιαστικό για μία γυναίκα. Δεν γίνεται συνέχεια να μας προσδιορίζει κάτι τέτοιο, είναι πολύ προσωπικό το αν κάνεις παιδί ή δεν κάνεις είναι μία επιλογή που δεν αφορά και σίγουρα όχι τον πατέρα… θα προτιμούσα να είχαν ρωτήσει εμένα, σίγουρα ο πατέρας μου έκανε το λάθος και το είπε πρώτη φορά», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.