Ανοιχτή Επικοινωνία: «Φτάσαμε στο τέλος της φετινής σεζόν, όχι όλοι μας...» - Ο αποχαιρετισμός του Μάνου Νιφλή και το φιλί στη Χρύσα Φώσκολου

Ξεκινούν οι καλοκαιρινές του διακοπές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανοιχτή Επικοινωνία: «Φτάσαμε στο τέλος της φετινής σεζόν, όχι όλοι μας...» - Ο αποχαιρετισμός του Μάνου Νιφλή και το φιλί στη Χρύσα Φώσκολου

Σήμερα, Παρασκευή 28/7, είναι η μέρα που οι εναπομείναντες εκπομπές της χειμερινής σεζόν ρίχνουν αυλαία και έτσι μετά την Ώρα Ελλάδος και τις αγκαλιές του Δημήτρη Καμπουράκη με τον Παναγιώτη Στάθη, τίτλοι τέλους έπεσαν και για την Ανοιχτή Επικοινωνία στο OPEN.

Ο Μάνος Νιφλής, συγκεκριμένα, θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό του δίνοντας την σκυτάλη της ενημέρωσης στη συνάλδελφό του, Χρύσα Φώσκολου, και στον Σπύρο Φρεμεντίτη, και μάλιστα πριν τα φώτα και οι κάμερες σβήσουν έδωσε και ένα τρυγερό φιλί στο χέρι της συμπαρουσιάστριάς του.

Ο αποχαιρετισμός του Μάνου Νιφλή και το φιλί στη Χρύσα Φώσκολου στο OPEN

«Φτάσαμε στο τέλος της φετινής σεζόν, όχι όλοι μας... Από την Δευτέρα (31/7) θα είστε εδώ παρεούλα. Εγώ κάπου εδώ αποχαιρετώ για το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε κι εμείς λίγο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μας και μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτήν την εκπομπή αυτήν τη σεζόν», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: «Ένιωσα ανήμπορη να μεταδώσω...» - Η αποκάλυψη της Χρύσας Φώσκολου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Τα πρώτα τους λόγια στην πρεμιέρα

«Σήμερα ξεκινά ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι, ένα ταξίδι στην ενημέρωση, ένα ταξίδι στις εικόνες, ένα ταξίδι στις ειδήσεις, ένα ταξίδι στη μεταξύ μας επαφή», είπε ο παρουσιαστής, με την ίδια να προσθέτει: «Θέλω να το βλέπεις λίγο πιο χαλαρά και με χαμόγελα έτσι;».

«Σκοπός είναι να τα πούμε όλα, να ξεδιπλώνουμε τις ειδήσεις, θα σας ενημερώνουμε για τα πάντα, όλα αυτά, με απόλυτη ψυχραιμία και κυρίως να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Έχει σκοπό να γίνει ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ μας αυτή η εκπομπή».