«Αγάπη μου...» - Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στην ανάρτηση του Κώστα Τσουρού για τη νέα του εκπομπή στο MEGA

Θα την έχει "απέναντι"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ο Κώστας Τσουρός, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό εδώ και καιρό, επιθυμούσε να αποκτήσει δική του εκπομπή στην τηλεόραση, κάτι το οποίο δεν κατάφερε να συμβεί στις αρχές της προηγούμενης σεζόν. γι' αυτό και έμεινε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα.

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν! Ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση του MEGA ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, "απέναντι" από την πρώην συνάδελφό του και καλή του φίλη, Ναταλία Γερμανού.

Το σχόλιο της Γερμανού στον Τσουρό για την εκπομπή του στο MEGA

Την Παρασκευή 28/7, μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές και πιστούς ακόλουθούς του, με την Ναταλία Γερμανού να του σχολιάζει, ευχόμενη καλή επιτυχία στο νεό του ξεκίνημα.

«Από Σεπτέμβρη θα τα λέμε αλλιώς...», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Η παρουσιάστρια του ALPHA τότε, επισήμανε: «Καλή αρχή αγάπη μου. Ήταν δίκαιο. Έχεις όλη μου την αγάπη σταθερά αμείωτα και σε καμαρώνω. Και το ξέρεις!!».

Διαβάστε επίσης: Πρόσωπα έκπληξη στη νέα του εκπομπή

Ναταλία Γερμανού σε Τσουρό

Τι δήλωνε η Ναταλία επειδή θα βρίσκονται "απέναντι"

"Και ο ΑΝΤ1 και το MEGA λες και το κάνουν επίτηδες. Λένε: θα της βάζουμε απέναντί της φίλους της. Την Ελίνα, την Αντελίνα, τον Χάρη, την Καραβάτου, παλιότερα τον Κωστόπουλο. Μια φορά δεν μου έχουν βάλει έναν άνθρωπο που να μου είναι τουλάχιστον άγνωστος", σχολίασε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

"Έχει τεράστιο δίλημμα ο Κώστας. Ξέρει την παρέα μας, ξέρει πώς πάει, ξέρει πώς λειτουργεί, θέλει ταυτόχρονα να κάνει κάτι μόνος του και του λένε: αν θέλεις να το κάνεις, καν’ το απέναντί τους" είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος.

"Ο Κώστας είναι πάρα πολύ καλός, κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις και πιο καυστικές, ξέρει και ενημέρωση βέβαια" είπε η παρουσιάστρια και κατέληξε: "Ό,τι και να γίνει, δεν πα’ να ‘ναι 13:50-16:30 ακριβώς απέναντί μας, τον αγαπάμε, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα τον παίρνουμε FaceTime κάθε Σαββατοκύριακο να του κάνουμε τα νεύρα μαρμελάδα. Καλή επιτυχία στο αγόρι μας".