Χριστίνα Παππά: «Νομίζω ότι μοιάζει πάρα πολύ...» - Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του Δημήτρη και της Άννας Μπεζάν

Χαζογιαγιά μέχρι το κόκκαλο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Παππά: «Νομίζω ότι μοιάζει πάρα πολύ...» - Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του Δημήτρη και της Άννας Μπεζάν

Καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, ήταν την Παρασκευή 28/7 η Χριστίνα Παππά, η οποία είναι ξετρελαμένη με την κόρη του γιου της, Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν, επομένως δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την ίδια και τις σχέσεις τους.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ποιο είναι και το όνομα που θα λάβει η μπέμπα μόλις βαφτιστεί, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για την σχέση της με την νύφη της, η οποία είναι κατά κύριο λόγο καλή, ωστόσο έχουν και τις στιγμές τους, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα αποκλειστικά στο YOU.

Αυτό είναι το όνομα της εγγονής της Χριστίνας Παππά

«Τα ονόματα της εγγονής μου θα είναι Χριστίνα-Νεκταρία. Το Νεκταρία το αποφάσισα εγώ, το Χριστίνα όχι. Μου το είπαν και εννοείται ότι χάρηκα. Θα είναι και Χριστίνα και Παππά! Η φράση "του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου" εννοείται ότι ισχύει. Όσο μεγαλώνει και αρχίζει και βγάζει κραυγές, σε κοιτάει, σε αγκαλιάζει, σε πιάνει, γίνεσαι "βούτυρο". Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι του Δημήτρη και της Άννας, όση ένταση και να έχω... Η εγγονή μου τώρα είναι δέκα μηνών.

Νομίζω ότι μοιάζει πάρα πολύ στην Άννα. Η Άννα είναι και κούκλα και καλή μαμά και πολύ καλή ηθοποιός και πολύ καλή σε όλα και μπράβο της. Είναι σαν κόρη μου η Άννα. Με την Άννα είχα πάντα καλές σχέσεις. Για να είμαστε ειλικρινείς, σε αυτό που λέμε για τη σχέση πεθεράς-νύφης, όταν γνωρίζεις τον άνθρωπο και δε σου δημιουργήσει ερωτήματα για την ασφάλεια του γιου σου, εννοείται ότι θα είναι όλα καλά. Θα υπάρξουν οι καλές στιγμές, θα υπάρξουν και οι κακές, τίποτα δεν είναι τέλειο. Όλα με συζήτηση, αγάπη και τρυφερότητα λύνονται. Εγώ την Άννα τη θεωρώ κόρη μου, την αγαπώ, τη θαυμάζω. Όποτε μιλάω για τα παιδιά μου συγκινούμαι», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Έπειτα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Είμαι μόνη, δεν έχω σχέση. Είναι και από επιλογή, έχω γίνει κι εγώ δύσκολη, είναι και ποιος θα με αντέξει. Μακάρι να ερωτευτώ, ειλικρινά το λέω. Εύχομαι να βρω τον έρωτα της ζωής μου», είπε, ενώ υπήρξε και ένα "φλερτ" με τον Γιάννη Μπούτο στο πλατό.