Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η συνειδητοποίηση για τη ζωή του μετά τον γιο που απέκτησε με την Ιωάννα Τούνη

Πέρασαν πάνω από 6 μήνες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από έξι περίπου μήνες, έγιναν γονείς για πρώτη φορά και είδαν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά. Όχι, επειδή χρειάστηκε να αλλάξουν τις συνήθειές τους, καθώς παρατηρούμε πως και οι δύο συνεχίζουν να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν και τους κάνουν καλό, μαζί με τον μπέμπη τους (δείτε εδώ τα 11 ταξίδια που έχει κάνει ήδη), αλλά επειδή φροντίζουν έναν μικρό άνθρωπο και θέλουν να τον μεγαλώσουν όσο πιο σωστά γίνεται.

Την συνειδητοποίηση αυτή για την τροπή που πήρε η ζωή του έκανε πολύ πρόσφατα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως φάνηκε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, καθώς πέρυσι ταξίδευε μόνος του με την σύντροφό του στη Σαντορίνη και πλέον βρίσκονται εκεί με τον γιο τους ως οικογένεια.

Διαβάστε επίσης: Χόρευε ημίγυμνος με το γιο του και τον πέταγε στον αέρα ο Αλεξάνδρου - Οι χαρές του Νουνίτο ακούγοντας Φουρέιρα

Η συνειδητοποίηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη ζωή του μετά τον γιο που απέκτησε με την Ιωάννα Τούνη

Το ταξίδι τους στη Σαντορίνη

Οι βαλίτσες από Καμένα βούρλα (δείτε εδώ πως υποδέχθηκε η προγιαγιά του Δημήτρη τον νουνίτο) δεν πρόλαβαν να αδειάσουν και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι προτάσεις βρίσκονται στην Σαντορίνη για ολιγοήμερες διακοπές! Η γνωστή influencer, όπως και το μοντέλο, ο σύντροφός της, μοιράστηκαν, μάλιστα, τα πρώτα στιγμιότυπα από τις πρώτες τους ώρες στο νησί, φυσικά μέσα από τα social media τους!

Στο παρακάτω βίντεο συγκεντρώσαμε όλες τις αναρτήσεις του ζευγαριού από την μέχρι στιγμής παραμονή τους στο νησί. Το ξενοδοχείο είναι απίστευτο με πισίνα στο δωμάτιο και υπέροχη διακόσμηση. Μαζί τους βρίσκεται και η κολλητή της Ιωάννας, Λένια με τον σύντροφό της.

Το εν λόγω ξενοδοχείο ονομάζεται Senses Luxury Houses και βρίσκεται σε καλό σημείο στα Φηρά, μόλις 100μ. από το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας και 1,2χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας. Το κατάλυμα διαθέτει εποχική εξωτερική πισίνα. Η βίλα παρέχει επίσης δωρεάν Wi-Fi, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και κήπο.

Μάλιστα, η Ιωάννα έχει ανεβάσει και κάποια μίνι vlogs από το ταξίδι τους εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ο οποίος μετρά χιλιάδες ακόλουθους κι όπως μπορείτε να καταλάβετε τα βιντεάκια έχουν γίνει ήδη viral! Σε ένα από αυτά δείχνει μάλιστα να δοκιμάζει για πρώτη φορά σαλιγκάρια!

@j.touni

Εσύ θα δοκίμαζες?🤯🐌🐌🐌 #fy #fyp #viral #snail #jtouni #touni #CapCut

♬ original sound - Ioanna Touni