Ολόκληρος άντρας στην αγκαλιά της Βίκυς Καγιά ο γιος της, Κάρολος - Η τρυφερή στιγμή τους σε παραλία της Μυκόνου

Χαλαρώνουν μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Καγιά περνά μία περίοδο χαλάρωσης μετά τα πολλαπλά πρότζεκτ που είχε αναλάβει εδώ και χρόνια στο κανάλι του STAR και έτσι περνά τις μέρες της στη Μύκονο κάνοντας βουτιές με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην παραλία όλη μέρα (δείτε εδώ το σώμα 20άρας που διαθέτει).

Την Πέμπτη 27/7, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της μαζί με τον γιο της, Κάρολο, ο οποίος έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, όπου οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι αγκαλιά στην ξαπλώστρα, κάτω από μία ομπρέλα και απολαμβάνουν τον χρόνο τους μαζί.

Διαβάστε επίσης: Του φιλούσε μέχρι και τα χέρια - Βίντεο από τα τρυφερά τετ α τετ Καγιά με Κρασσά σε εστιατόριο της Μυκόνου

Οι αγκαλιές της Βίκυς Καγιά με τον γιο της, Κάρολο, σε παραλία της Μυκόνου

Βίκυ Καγιά γιος

Βίκυ Καγιά Κάρολος

Το διπλό party για τα γενέθλιά της στη Μύκονο και το φιλί στο στόμα τον Ηλία Κρασσά

Πριν από λίγες ημέρες, η Βίκυ Καγιά είχε τα γενέθλιά της και θέλησε να το γιορτάσει στη Μύκονο όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες για τις διακοπές της με την οικογένειά της, τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσά, όπως αναφέρθηκε ήδη. Και οι εορτασμοί ήταν διπλοί! Από τη μία, έκανε ένα πάρτι το βράδυ σε γνωστό μαγαζί του νησιού (δείτε εδώ την έκπληξη και την φαντασμαγορική τούρτα που της ετοίμασαν), ενώ από την άλλη, γιόρτασε και το πρωί δίπλα στην παραλία.

Στο φως, λοιπόν, της δημοσιότητας ήρθαν μερικές φωτογραφίες από το πρωινό πάρτι του ξανθού μοντέλου, δίπλα στον μικρό Κάρολο και την Μπιάνκα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει), μαζί με την φίλη της, Μαρίνα Βερνίκος, ενώ στο Instagram ανέβηκε και μία φωτογραφία με το παθιασμένο φιλί της με τον σύζυγό της, Ηλία, με τους δυο τους να φαίνεται πως "λιώνουν" από έρωτα ο ένας για τον άλλο.

Βίκυ Καγιά γενέθλια

Βίκυ Καγιά γενέθλια Κρασσάς