Η Μέλια και η Αναστασία έχουν γίνει κολλητές - Διακοπές στη Λήμνο με την κόρη του Σάκη Ρουβά ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα

Έχουν την ίδια ηλικία και πολλά άλλα κοινά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / NDP
Instagram / NDP

Ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την τελευταία του περιπέτεια στη Ρουμανία, όπου έπεσε θύμα κλοπής, βρίσκεται στη Λήμνο μαζί με την σύζυγό του Λελέ Γκόφα και την 15χρονη κόρη τους, Μέλια, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δεν είναι, όμως, εντελώς μόνοι.

Μαζί τους βρίσκεται και η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, η οποία είναι συνομήλικη με την κόρη του ζευγαριού και κάνουν πολύ παρέα γενικότερα (δείτε εδώ το βίντεό της που προκάλεσε αντιδράσεις). Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία ομαδική τους φωτογραφία.

Οι διακοπές του Στέλιου Ρόκκου και της Λελέ Γκόφα με το παιδί τους και την κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Ρόκκος Γκόφα κόρη & Αναστασία Ρουβά

Το βίντεο από τις διακοπές της 15χρονης με τον πατέρα της

Η Αναστασία Ρουβά, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, το απόγευμα της Δευτέρας 17/07/23, από τις καλοκαιρινές διακοπές που έχει πάει με την οικογένειά της. Η νεαρή κοπέλα όπως φαίνεται στο βίντεο είναι αγκαλιά με τον μπαμπά της, Σάκη, μπροστά από την θάλασσα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τραγουδάνε.

Δείτε εδώ το βίντεο της Αναστασίας:

Είναι λοιπόν φανερό, ότι η αγάπη που έχει ο μπαμπάς τους για την μουσική και το τραγούδι, έχει περάσει σε όλα τα παιδία της οικογένειας Ρουβά (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης για τα γενέθλια της Κάτιας), καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο από τα μέλη της να τραγουδάει και να χορεύει. Τελικά αυτό το γονίδιο είναι πολύ ισχυρό.