Τυλιγμένη με την μικροσκοπική της κουβέρτα - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος αγκαλιά με την κόρη της μετά το μαιευτήριο

Σε ένα σπίτι γεμάτο ροζ μπαλόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μενούνος
Instagram / Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος πριν από περίπου ένα μήνα έγινε μαμά για πρώτη φορά και πλέον όλα περιστρέφονται γύρω από την μονάκριβη κόρη της, όπως και οι αναρτήσεις της στα social media. Είναι τόσο ενθουσιασμένη που η οικογένειά της μεγάλωσε και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα μετά από 10 χρόνια, επομένως θέλει να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους (δείτε εδώ την φωτογραφία του συζύγου της με το μωρό και τα σκυλιά τους).

Την Παρασκευή 28/7, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία που τράβηξε όταν επέστρεψε από το μαιευτήριο με το μωρό στην αγκαλιά της για πρώτη φορά, σε ένα σπίτι γεμάτο με ροζ μπαλόνια για το καλωσόρισμα της Αθηνάς, όπως θα την ονομάσουν.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος με την νεογέννητη κόρη της

«Όταν φτάσαμε σπίτι από το μαιευτήριο η φίλη μας η Kim είχε διακοσμήσει την είσοδό μας έτσι! Ήταν ένα τόσο γλυκό καλωσόρισμα στο σπίτι. Ευχαριστούμε την Kim και την abuelita Violeta της! Σήμερα η Αθηνά γίνεται πέντε εβδομάδων! Τόσο έκπληκτη με την όλη διαδικασία», σημείωσε η ίδια.

Δείτε επίσης: Πόζαρε με μαγιό και έδειξε τα σημάδια από την εγχείρηση για την αφαίρεση όγκου

Μαρία Μενούνος κόρη
Instagram / Μαρία Μενούνος

Η εμπειρία της από τον τοκετό

Η Μαρία Μενούνος, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικού US Weekly, αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά και στην εμπειρία που είχε από την γέννηση της κόρης της, της Αθηνάς. Η ίδια μάλιστα, δηλώνει ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της (δείτε εδώ την πρώτη βόλτα της Μαρίας Μενούνος με την κόρη της).

Η Μαρία Μενούνος, αναφορικά με την εμπειρία με τον καρκίνο στο πάγκρεας, είπε ότι έκλαιγε επειδή φοβόταν ότι δεν θα προλάβει να γνωρίσει την κόρη της. Στην συνέχεια όμως, μίλησε για το πως βίωσε την εμπειρία του τοκετού, δίπλα στην παρένθετη μητέρα της μικρής Αθηνάς.

Στην αρχή η Μαρία Μενούνος, δήλωσε ότι: «Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχνα όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία».

Επίσης δήλωσε μάλιστα ότι: «Της είπα πως ''ο άντρας μου λέει συνέχεια ότι είμαι ανυπόμονη, αδημονώντας να γεννηθεί το μωρό γρήγορα. Δεν είναι όμως ότι είμαι ανυπόμονη, είμαι πολύ ενθουσιασμένη να το συναντήσω''. Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί».Μαρία Μενούνος

Η ίδια ωστόσο είπε ότι: «Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: Ήρθε η ώρα, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία».

Τέλος, δήλωσε ότι: «Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν «είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;» και εγώ ρωτούσα συνεχώς «τι πρέπει να κάνω;». Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα γλιστρήσει».