Μαύρο με δερμάτινα καθίσματα και στρώμα για ηλιοθεραπεία - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σκάφος των 100.000 ευρώ της Μενεγάκη & του Παντζόπουλου

Για τις βόλτες τους στην Άνδρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, επέλεξε να περάσει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, όπου βρίσκεται και το εξοχικό της με τον Ματεό Παντζόπουλο (δείτε το εδώ). Πολλές φορές όμως, θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να επισκεφθούν νέα μέρη.

Έχουν τη λύση γι' αυτό! Οι δυο τους διαθέτουν ένα πολυτελές σκάφος εδώ και πολλά χρόνια, με το οποίο πηγαινοέρχονται σε κοντινούς προορισμούς κάνοντας μονοήμερες ή και πολυήμερες εκδομές, είτε μόνοι τους είτε μαζί με τα παιδιά τους, με άνεση.

Δείτε επίσης: Το έχει στο σπίτι, στο καμαρίνι, στο ξενοδοχείο της - Το φυτό που φέρνει τύχη και λεφτά στην Ελένη Μενεγάκη

Το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Το youweekly.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από αυτό και σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει, αν και το έχουν στην κατοχή τους εδώ και χρόνια, όπως προαναφέρθηκε, είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design. Πρόκειται για το "καμάρι" της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion, που σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Πόσο κοστίζει μια βραδιά του Αυγούστου στο ξενοδοχείο τους, ONAR

ONAR Άνδρος, ένας παράδεισος επί γης. Το αγαπημένο καταφύγιο της Ελένης Μενεγάκη άνοιξε τις πύλες του για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023 από τον Μάιο. Ο Ματέο Παντζόπουλος βρισκόταν εκεί συνεχώς, μήνες πριν, για να βεβαιωθεί πως όλα είναι στην εντέλεια για τους επισκέπτες του ενώ η Ελένη τον επισκεπτόταν πάντα τα Σαββατοκύριακα που αποδεσμευόταν από την εκπομπή της στο Mega.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι να περνά ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο νησί με το σκάφος και τις κόρες της παρουσιάστριας (δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες μας). Από όσο γνωρίζουμε η Ελένη αδημονεί να πέσουν τίτλοι τέλους στην εκπομπή της για να μπορέσει να πάει στο ONAR με τα παιδιά και τον σύντροφό της για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο επίσημο site του και με ενδεικτικές ημερομηνίες 1 με 6 Αυγούστου ένα δωμάτιο στην «Πέτρινη κατοικία» κοστίζει 340 ευρώ ενώ ένα δωμάτιο στην «Dream Βίλα με θέα στη θάλασσα» κοστίζει 390 ευρώ.

Όσον αφορά την «Οικογενειακή Κατοικία» και την «Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα» οι τιμές ανέρχονται στα 540 ευρώ και 620 αντιστοίχως.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.