Από το κορίτσι με τα λεπτά φρύδια και τα μεγάλα μάτια σε κομψή δυναμική γυναίκα - Αγνώριστη η κόρη της Ζουμπουλίας από το Παρά Πέντε

Δεν θα πιστέψετε την αλλαγή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από το κορίτσι με τα λεπτά φρύδια και τα μεγάλα μάτια σε κομψή δυναμική γυναίκα - Αγνώριστη η κόρη της Ζουμπουλίας από το Παρά Πέντε

Μία από τις σειρές που θα μείνουν αξέχαστες στο τηλεοπτικό κοινό είναι σίγουρα το "Παρά πέντε", το οποίο πρόβαλε το τελευταίο του επεισόδιο το 2007. Οι πέντε πρωταγωνιστές, οι ιστορίες τους και οι ατάκες τους έγραψαν ιστορία και ο κόσμος ακόμα συζητάει για όλα αυτά.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία, βέβαια, του σίριαλ, έπαιξαν και οι δεύτεροι ρόλοι, όπως εκείνος της οικιακής βοηθού της Ντάλιας (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται), αλλά και της κόρης της Ζουμπουλίας. Την Άννα υποδυόταν η Πετρούλα Χρήστου, η οποία πλέον έχει "μεταμορφωθεί" σε μία εντελώς διαφορετική γυναίκα.

Πώς είναι σήμερα η κόρη της Ζουμπουλίας από το Παρά Πέντε

Από το μελαχρινό εκείνο κορίτσι με τα λεπτά φρύδια και τα μεγάλα εκφραστικά μάτια, έγινε σχεδόν ξανθιά και πλέον έχει μετακομίσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, χωρίς να έχει παρατήσει το όνειρο της υποκριτικής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso είχε δηλώσει: «Επέλεξα να φύγω στο εξωτερικό, γιατί ήθελα μία αλλαγή στη ζωή μου. Το Λονδίνο, γνωστό για την πολυπολιτισμικότητά του, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για καλλιτέχνες. Στόχος μου είναι να εξελιχθώ. Βελτιώνω τις γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες, μαθαίνω καινούργια πράγματα, γνωρίζω κόσμο από παντού. Φέτος έχω βάλει στόχο να ασχοληθώ σοβαρά με μαθήματα υποκριτικής. Σεμινάρια για το θέατρο, για τον κινηματογράφο, για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. Υπάρχουν ένα σωρό καινούργια πράγματα να μάθω! Και μέθοδοι υποκριτικής που θέλω να δουλέψω για να βελτιωθώ ως ηθοποιός».

Μάλιστα, πριν από τρία χρόνια είχε δημοσιεύει και βίντεο στο κανάλι της στο youtube.