Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Ο χορός στο αμάξι σε τρελό κέφι - Βίντεο από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Περνούν καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές από το νησί της Κρήτης, αφού τα Χανιά και το Ρέθυμνο είναι από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς για αυτή την εποχή του χρόνου (δείτε εδώ τις μπύρες και το φαγητό τους σε εστιατόριο του νησιού μαζί με την Μελίνα Νικολαϊδη).

Η τραγουδίστρια μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις στιγμές τους (δείτε εδώ το παθιασμένο τους φιλί στην ακροθαλασσιά) και το Σάββατο 29/7 δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της με τον καλό της, όσο βρίσκονταν στο αμάξι, ακούγοντας κρητική μουσική, με τους δυο τους να βρίσκονται σε τρελό κέφι.

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αμάξι ακούγοντας μουσική

Το τρυφερό φιλί τουςκαι οι ρακές σε συναυλία

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Παρασκευής 7/7 έδωσε μία άκρως εντυπωσιακή συναυλία στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου, ξετρελαίνοντας το κοινό με τον χορό και το κέφι της (δείτε εδώ τα λικνίσματά της στη σκηνή) και, φυσικά, από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλός της, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα και φαίνεται πως δεν έχει χάσει καμία εμφάνισή της μέχρι τώρα - και η τραγουδίστρια, βέβαια, δεν πάει πίσω (δείτε εδώ πώς τον αποθέωσε)-.

Μαζί με τον ηθοποιό εκεί βρέθηκε και το YOUWEEKLY και απαθανάτισε μερικές από τις τρυφερές στιγμές τους μπροστά στους θεατές. Μόλις εκείνος κατέφθασε, ξαφνικά άνοιξε ο χώρος μπροστά από την σκηνή, εκείνος την πλησίασε κρατώντας ρακί στα χέρια του, εκείνη έσκυψε, τον φίλησε και όλο το υπόλοιπο βράδυ αντάλλασσαν ματιές.

Μπισμπίκης βλέμματα σε συναυλία Βανδή