Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια - Πρώην παίκτρια του Survivor έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της

Έχει αλλάηει όλη της η ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια - Πρώην παίκτρια του Survivor έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να έχει ως θέμα του την επιβίωση, όμως και ο έρωτας δεν λείπει από αυτό. Άλλοι δημιουργήθηκαν μέσα στο ριάλιτι, όπως αυτός του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, άλλοι φούντωσαν ξανά εκεί, όπως αυτός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την κουμπαριά και την βαφτιστήρα του), ενώ άλλοι είχαν τους έρωτές τους έξω και μιλούσαν συνεχώς γι' αυτούς.

Τίποτα από όλα αυτά, όμως δεν ισχύει για την Μαριάνθη Κασδαγλή, την παίκτρια που συμμετείχε στον τέτατο κύκλο του ριάλιτι, αφού η ίδια βρήκε τον έρωτα αρκετά αργότερα. Είχε μιλήσει στο παρελθόν για την σχέση της μέσα από τα social media της, όμως μέχρι τώρα κρατούσε κρυφή την ταυτότητα του συντρόφου της.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Survivor Μαριάνθης Κασδαγλή

Το Σάββατο 30/7 ωστόσο, αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται πια και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία.

«Εμείς», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μαριάνθη Κάσδαγλη σύντροφος
Instagram / Μαριάνθη Κάσδαγλη

Με τι ασχολείται σήμερα

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που συμμετείχε στο ριάλιτι και φαίνεται πως η ίδια τα έχει αφήσει όλα πίσω της, διότι πέρασε πολύ δύσκολα μετά το ριάλιτι, ενώ μίλησε μάλιστα και για ψυχολογικό βιασμό. Πλέον η 31χρονη βρίσκεται στο Ντουμπάι και έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή εκεί ως καπετάνισσα.

Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας ένα Q & A, και εξήγησε πως κατέληξε εκεί.

«Θέλω να συζητήσουμε για τη διαμονή μου στο Ντουμπάι, με βλέπετε πάνω στο σκάφος, θέλω να συνδυάσω τη ζωή μου και εξόδους εδώ. Αρχικά είχα έρθει να περάσω κάποιες εξετάσεις για να δουν αν είμαι ικανή και αν μπορώ να κυβερνήσω το πλοίο.

Πλέον εργάζομαι ως Κυβερνήτης στο σκάφος που με βλέπετε. Στο διάστημα αυτό που περνάω εξετάσεις, πήγαν όλα καλά και στο σημείο αυτό έχω αναλάβει επίσημα τη διακυβέρνηση, έχω απίστευτη χαρά, είναι ένα ακόμα επίτευγμα προσωπικό μου, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, το κάνω για μένα, αυτή είναι η δουλειά μου και το επάγγελμά μου.

Μπορεί να με δείτε κάποια στιγμή και στην Ελλάδα, το μόνο που θέλω είναι να πιστεύετε στον εαυτό σας, μην φοβάστε να ρισκάρετε, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε αν θα τα καταφέρετε, καλές γιορτές με υγεία. Εμένα οι γιορτές θα με βρουν εδώ», είπε χαρακτηριστικά.