«Κουράγιο...» - Η επιθυμία του Ηλία Μαμαλάκη μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Εξελίξεις με την υγεία του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του, ο Ηλίας Μαμαλάκης την Κυριακή 30/7 το πρωί δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται.

Φαίνεται ελάχιστα το πρόσωπό του, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ο ίδιος, λοιπόν, αφού καλημέρισε το κοινό του, τόνισε πως θα ήθελε η επόμενη Κυριακή να μη τον βρει κι αυτή στην κλινική και να έχει επιστρέψει στο σπίτι του, με το κοινό του να του εύχεται το ίδιο μέσα από τα σχόλια.

Η νέα ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Μια κυριακάτικη καλημέρα με υπομονή και κουράγιο

Ελπιζω την ερχόμενη να είμαι σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Υπέφερε τόσο πολύ που ο θάνατος ήταν...» - Τα σπαρακτικά λόγια του Μαμαλάκη για την πρώτη του σύζυγό που πέθανε

Τι δήλωνε για την υγεία του

«Είχα μια πάρα πολύ κακή περιπέτεια πρόσφατα, πολύ σοβαρότερη από όσο γράφτηκε. Ήμουν στα όρια του θανάτου να σας πω με λεπτομέρεια. Υπάρχει ένα μικρόβιο που λέγεται Κλωστρίδιο, το οποίο συνυπάρχει με τον άνθρωπο αλλά ας πούμε πως είναι εν ύπνω.

Πριν φύγω για την Κύπρο, έκανα μια αντιβίωση, γιατί είχα ένα πρόβλημα στον φάρυγγα και οι γιατροί μού εξήγησαν ότι, όταν το Κλωστρίδιο συναντηθεί με τη συγκεκριμένη αντιβίωση, δημιουργεί ένα σοκ στον οργανισμό σηπτικό.

Γυρίζω στο ξενοδοχείο μία η ώρα το πρωί, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή, την Κυριακή θα έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα. Στη 1 η ώρα με πιάνει μια διάρροια και μπορώ να πω ότι χάρηκα, «έχω φάει τον αγλέουρα στην Κύπρο οπότε να ξεκουραστεί και λίγο το πεπτικό». Αυτή όμως δεν ήταν μια διάρροια από τις συνηθισμένες, ήταν μια αφυδάτωση του σώματος τόσο μεγάλη που έγινα ένα κουβάρι και έπεσα αναίσθητος», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.