Τώρα Μαζί: «Φαίνεται από τα μηνύματα και το πως πήγαμε» - Αγκαλιασμένοι στο "αντίο" η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας στο OPEN

Έπεσε αυλαία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τώρα Μαζί: «Φαίνεται από τα μηνύματα και το πως πήγαμε» - Αγκαλιασμένοι στο

Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος, την Κυριακή 30/7, η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό τους κοινό, ρίχνοντας αυλαία στην εκπομπή τους στο κανάλι του OPEN, Τώρα Μαζί. Σε αντίθεση με τις ψυχαγωγικές εκπομπές, οι δυο τους "πήραν καλοκαιρινή άδεια" λίγο αργότερα.

Ευχαρίστησαν, λοιπόν, τους τηλεθεατές για την στήριξή τους και τα μηνύματα που τους έστελναν όλους αυτούς τους μήνες και αγκαλιασμένοι αποχώρησαν από το στούντιο.

Δείτε επίσης: «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας» - Νέα αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι του OPEN

Αυλαία για την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα στο OPEN

«Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας, που ήσασταν κοντά μας. Να έχετε ένα ήρεμο καλοκαίρι. Θα κάνεις και το πρώτο σου μπάνιο επιτέλους», είπε αρχικά η Ευλαμπία Ρέβη στον κόσμο και στον συνάδελφό της.

«Και φυσικά πέρα από τους τηλεθεατές, που είναι η δύναμή μας και φαίνεται από τα μηνύματα και το πως πήγαμε, να ευχαριστήσουμε και τον διευθυντή μας για την δυνατότητα που μας έδωσε, τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που ήταν στο πλευρό μας. Φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους συνεργάτες μας όλους», ανέφερε εκείνος.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε Open κυρίες και κύριοι. Η ενημέρωση συνεχίζεται και το καλοκαίρι. Να είστε καλά», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Με συγκλονιστικό στράπλες νυφικό - Φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της Ευλαμπίας Ρέβη και του Σωτήρη Σκουλούδη