«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας» - Νέα αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι του OPEN

Λίγες ώρες μετά την αυλαία της εκπομπής του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας» - Νέα αποχώρηση

Παρασκευή 28/7 σήμερα και οι εναπομείναντες εκπομπές της χειμερινής σεζόν έριξαν αυλαία, ωστόσ λίγες ώρες μετά το τέλος αυτών έσκασε σαν βόμβα η αποχώρηση ενός εκ των παρουσιαστών, από το κανάλι του OPEN συγκεκριμένα.

Θα μπορούσε να είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης για τον οποίο είχαν ακουστεί διάφορα περί αποχώρησης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, εφόσον ο ίδιος υπήρξε τσαντισμένος με τα δημοσιεύματα αυτά και σήμερα αποχαιρέτησε το κοινό του χωρίς να αναφέρει τίποτα (δείτε εδώ τις αγκαλιές του με τον Παναγιώτη Στάθη).

Αυτός ο παρουσιαστής αποχωρεί από το OPEN

Χωρίς να αναφέρει τίποτα όμως, έριξε τίτλους τέλους και ο Μάνος Νιφλής στην Ανοιχτή Επικοινωνία νωρίτερα (δείτε εδώ τα λόγια του και το χειροφίλημα στην Χρύσα Φώσκολου), αλλά μέσα από ανάρτησή του αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξήγησε πως μετά από ένα χρόνο δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σταθμό της Παιανίας και ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες του για τους μήνες που πέρασαν μαζί.

«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για τον σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά.

Στην Γεωργία Λινάδρου που σήκωσε το βάρος της αρχισυνταξίας, τον Σπύρο Φρεμεντίτη, την Αγαθή Χατζή, τον Φάνη Καραμπατσάκη, την Δήμητρα Σέκη, την Μαρία Ζαφειρίου, τον Νίκο Γιαπρακά, τον Αντώνη Τσολναρά, τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και όλους τους τεχνικούς του καναλιού. Χρύσα Φώσκολου σ´ευχαριστώ διότι μαζί μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και μάθαμε ο ένας από τον άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά.