«Α, ρε Βάλια, που μικρή είχες π@ρει και τις πέτρες» - Η αντίδραση της Χατζηθεοδώρου σε προσβλητικό σχόλιο που δέχθηκε

Η γνωριμία με τον Πέτρο Πυλαρινό, ο γάμος και το παιδί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βάλια Χατζηθεοδώρου
Instagram / Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, αυτές τις ημέρες, βρέθηκε στα Κουφονήσια μαζί με τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό, τον Φίλιππο Ιωάννου ή αλλιώς Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ το post του από το νησί που προκάλεσε την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη).

Ο Fipster, λοιπόν, είναι ιδαίτερα ενεργός στα social media, ως δημιουργός περιεχομένου, και κάποια από τα βίντεο που του αρέσει να ανεβάσει περισσότερο είναι αυτά στα οποία απαντά στα hate comments που μπορεί να δέχεται ο ίδιος, αλλά και οι φίλοι του.

Το προσβλητικό μήνυμα στη Βάλια Χατζηθεοδώρου και η απάντησή της

Έτσι, στο καράβι κατά την επιστροφή τους από τα Κουφονήσια, ο ίδιος έδειξε ένα σχόλιο που έγινε από κάποιον χρήστη στο Tik Tok για το ξανθό μοντέλο και βιντεοσκόπησε την αντίδρασή της.

«Βάλια, εδώ λένε "Α, ρε Βάλια, που μικρή είχες πάρει και τις πέτρες"», της είπε συγκεκριμένα ο youtuber και εκείνη του απάντησε με χιούμορ: «Πού τις είχα πάει; Έκανα συλλογή με πέτρες και κοχύλια. Τώρα το έκοψα το άθλημα, γιατί πήρα πάρα πολλές πέτρες».

Πώς γνωρίστηκε με τον Πέτρο Πυλαρινό

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου πολύ πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και στη Σάσα Σταμάτη, απαντώντας στις φήμες χωρισμού για την σχέση της με τον τραγουδιστή των Alcatrash, αποκαλύπτοντας πως γνωρίστηκαν και ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον.

«Μένουµε µαζί από την πρώτη ηµέρα, γιατί ήµασταν στη φάση της καραντίνας. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ µε κάποιον σύντροφό µου. Στην αρχή είπαµε “ας το κάνουµε λόγω καραντίνας”, αλλά διαπιστώσαµε ότι περνάµε καλά και συνεχίζουµε να µένουµε µαζί», είπε αρχικά και έπειτα μίλησε για όσα θαυμάζει στον καλό της: «Είναι πρώτα και πάνω από όλα ένας πολύ καλός και υπέροχος άνθρωπος. Με στηρίζει σε ό,τι κάνω. Μπορούμε να συζητήσουµε µαζί τα πάντα. Βασικά, έχουµε επικοινωνία ουσιαστική, που για µένα είναι το πιο σηµαντικό».

«Τον ζηλεύω λίγο, αλλά µη φανταστείς. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο. Έχει τύχει κάποια θαυµάστρια να γίνει λίγο πιο διαχυτική µαζί του και µπορεί αυτό να µε κάνει να νιώσω λίγο άβολα», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε: «Γνωριστήκαµε σε ένα live τους, µέσω µιας κοινής µας φίλης. Στην αρχή ξεκινήσαµε να κάνουµε παρέα και στη συνέχεια ήρθαµε πιο κοντά. Κάποια στιγµή είπαµε “δεν πάµε και µόνοι µας για ένα φαγητό;” και τελικά είµαστε τριάµισι χρόνια ζευγάρι».

«Σε αυτή τη φάση δεν το έχουµε καθόλου στο µυαλό µας. Είµαστε πολύ καλά όπως είµαστε και το µέλλον δεν το ξέρει κανείς. Θα δείξει», κατέληξε.