Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ωχ κατάλαβα, σε ποιο ριάλιτι θα πάω πάλι;» - Η φωτογραφία με το σώμα γεμάτο τατουάζ & το σχόλιο της Βαλαβάνη

Χιουμοράκια και οι δύο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος / Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος / Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, την Παρασκευή 28/7, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story, με φίλτρο, γεμάτος τατουάζ, αναφέροντας πως είδε όνειρο ότι είχε γεμίσει το σώμα του με διάφορα σχέδια και ζητούσε από το κοινό του να τον βοηθήσει να ερμηνεύσει την σημασία του.

Μόλις, λοιπόν, ενημερώθηκε από τον ονειροκρίτη τι σημαίνει να βλέπει κανείς πως έχει κάνει κάποιο τατουάζ, άρχισε να αναρωτιέται τι του επιφυλάσσει η ζωή μετά από δύο ριάλιτι στα οποία συμμετείχε back to back, το Asia Express, στο οποίο βγήκε νικητής, και το Survivor All Star.

Διαβάστε επίσης: «Σου αρέσει παρόλα αυτά;» - Για πρώτη φορά η Σταυρούλα Χρυσαειδή απαντά με ειλικρίνεια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το όνειρο του Κωνσταντίνου Βασάλου και η προφητεία

«Εχθές με είδα κάπως έτσι στον ύπνο μου και με σκουλαρίκι στο αυτί. Ξέρει κανείς τι σημαίνει;», έγραψε αρχικά.

Κωνσταντίνος Βασάλος όνειρο

Και η ερμηνεία έλεγε: «Αν ονειρευτείς ότι έχεις τατουάζ στο σώμα σου, προβλέπονται δυσκολίες και προβλήματα που θα σε αναγκάσουν να λείψεις από το σπίτι σου γι' αρκετό καιρό».

«Ωχ κατάλαβα, σε ποιο ριάλιτι θα πάω πάλι;», δήλωσε με χιούμορ ο ίδιος.

Κωνσταντίνος Βασάλος τατουάζ

Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Λίγη ώρα αργότερα, ο personal trainer, αφού έβαλε το κοινό του σε σκέψεις, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του από τις διακοπές του στα Κουφονήσια, όπου διασκέδαζε σε μαγαζιά με κόσμο να σπάει καρέκλες γύρω του, έκανε βόλτες με το σκάφος και κατα κύριο λόγο φορούσε πορτοκαλί ρούχα.

Η πρώην του, λοιπόν, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία έχει πολύ καλές σχέσεις, θέλησε να τον "πειράξει", όπως συνηθίζει, και αμέσως άφησε το σχόλιό της από κάτω.

«Βλέπω το πορτοκαλί είναι το χρώμα σου», του είπε, με εκείνον να της απαντά: «Δεν το ήξερες;».

Δείτε επίσης: «Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;» - Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα σχόλια κάτω από τη νέα φωτογραφία της με μαγιό

σχόλιο Βαλαβάνη σε Βασάλο