«Εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι έχουν ξεκινήσει στραβά οι διακοπές» - Άσχημη εξέλιξη στο ταξίδι της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη με την κόρη τους

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα στην Κρήτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε για τις καλοκαιρινές της διακοπές να φύγει στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, και την κόρη τους, Κατερίνα, ώστε να χαλαρώοσυν και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί (δείτε εδώ την φωτογραφία της με μπικίνι στην παραλία). Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Την Κυριακή 30/7 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story όπου εξηγούσε όλα τα ευτράπελα που έλαβαν χώρα στο νησί, τα οποία από χαλαρή την έκαναν "τσίτα", χωρίς να μπορεί να βρει ηρεμία.

Οι δυσκολίες στις διακοπές της Μαρίας Ηλιάκη στην Κρήτη

«Καλησπέρα. Καλή Κυριακή σε όλους! Είναι μερικές στιγμές που τα σημάδια πρέπει να τα ακούς. Τώρα έγινε αυτή η μικρή λεπτομέρεια; Να καταλαβαίνεις πως κάτι θα γίνει τώρα και θα σου πάνε χάλια ή σχεδόν χάλια όλες οι διακοπές. Στις διακοπές συμβαίνουν τα ωραιότερα ευτράπελα, αρκεί όμως να είσαι σε θέση να καταλάβεις τα σημάδια. Τι εννοώ;

Εγώ δεν έχω χειρότερο από το να ταξιδεύω με πλοίο και αυτοκίνητο. Γιατί όμως; Γιατί φοβάμαι πολύ το γκαράζ. Είναι πολύ στενά, οι κύριοι είναι πολύ φωνακλάδες, κάποιοι είναι και λίγο άγριοι. Μου έχει τύχει και αυτό. Είναι οι άνθρωποι σε μια υπερένταση θα το έλεγα ευγενικά. Και εκεί ξεκίνησε το λάθος.

Εγώ όλο το προηγούμενο βράδυ σκεφτόμουν τι θα κάνω αν με βάλουν να παρκάρω με την όπισθεν. Δεν σκεφτόμουν κάτι άλλο; Με την όπισθεν με έβαλαν. Εγώ ξεκίνησα την ουρά. Δεν έχω χειρότερο! Στενά, να μην μπορώ να βγάλω το καρότσι. Εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι έχουν ξεκινήσει στραβά οι διακοπές.

Τελικά τα ευτράπελα συνεχίστηκαν. Κάποια γαστρεντερίτιδα της Κατερίνας, μετά κάτι πάτησα εγώ στην παραλία. Δεν κατάλαβα ποτέ τι. Πρήστηκε από κάτω το πόδι μου, έγινε τούμπανο, ήμουν ξυποληταριό όλες τις μέρες και με αλοιφές και τα λοιπά.

Τι άλλο; Λέω μια μέρα "θα πάω στα Φαλάσαρνα να ηρεμήσω μόνη μου με το βιβλιαράκι μου, θα είναι σήμερα η ημέρα η δική μου". Πάω στα Φαλάσαρνα παιδιά να φυσάει λίβας, καυτός αέρας. Πρέπει να ήταν αυτή η μοναδική μέρα, η μέρα που επέλεξα να πάω εγώ εκεί που συνέβαινε αυτό. Ζεστός αέρας να μην μπορώ όχι να σταθώ, τι να σας πω; Η αγαπημένη μου παραλία. Πάω κάθε χρόνο στα Φαλάσαρνα και κάθομαι εκεί με τις ημέρες και με τις ώρες. Εκείνη τη μέρα δεν άντεξα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Χάζευε με τα μπουκλάκια της τη θάλασσα - Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της