Τι τρώει και τι όχι η Αντελίνα Βαρθακούρη - Η διατροφή που ακολουθεί για να χάσει κιλά

Η αλλαγή στη ζωή της μετά την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO

Η Αντελίνα Βαρθακούρη τα τελευταία χρόνια πήρε την απόφαση να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, "κρύβοντας" το πρόσωπο της και γενικά την εμφάνιση της από το Instagram αλλά και από την τηλεόραση και τους φωτογράφους.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της - χωρίς ωστόσο να φαίνεται το πρόσωπο της - έγινε πριν ένα χρόνο, από τις καλοκαιρινές της διακοπές (δείτε την εδώ) και ήδη η αλλαγή στο σώμα της ήταν φανερή.

Η διατροφή της Αντελίνας Βαρθακούρη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εδώ και μεγάλο διάστημα πήρε την απόφαση να αλλάξει την διατροφή της και να ακολουθήσει ένα υγιεινό πρόγραμμα για καλό της υγείας της

«Πάλεψα πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά. Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη. Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει χαρακτηριστικά σε ένα Q&A της.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της μάλιστα, αποκάλυψε την διατροφή που ακολουθεί η οποία όπως έχει αναφέρει είναι υγιεινή, αλλά και τις μαγειρεύει και στην οικογένεια της.

«Με ρωτάτε τι τρώω εγώ... Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Δεν τρελαίνομαι πλέον με το μέτρημα των γραμμαρίων αλλά είμαι προσεκτική. Είμαι πάντα ευγνώμων στον Δημήτρη Οικονομάκη που με έμαθε να τρώω και να ξέρω τι χρειάζομαι. Το πιάτο μου για σήμερα κοτόπουλο και πατατούλες στον ατμό με τριμμένο καρότο», αποκάλυψε αρχικά.

Αντελίνα Βαρθακούρη διατροφή

Ενώ, σε δεύτερη ανάρτηση της, ανέφερε «Το ότι εγώ προσέχω ή έχω επιλέξει για καλό της υγείας μου να αλλάξω τρόπο διατροφής αυτό δεν σημαίνει πως δεν μαγειρεύω για την οικογένεια μου. Λατρεύω τις παραδόσεις, τις γεύσεις που σε ταξιδεύουν στο χρόνο και πιστέυω πως το να έχεις τον τρόπο να μαζεύεις αυτούς που αγαπάς γύρω από ένα τραπέζι κρατά δεμένη την οικογένεια. Θα ήθελα οι κόρες μου όταν δεν υπάρχω να έχουν συντροφιά τους ωραίες οικογενειακές εικόνες και γεύσεις από τη μαμά τους και να τις μεταδώσουν στα δικά τους παιδιά. Οπότε η διατροφή/δίαιτα είναι ένα άλλο κομμάτι που αφορά εμένα ως και ενήλικη και όχι τα παιδιά μου την οικογένεια μου ή τους φίλους που φιλοξενώ».

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα