Είχαν "καρφωθεί" όλα τα βλέμματα πάνω τους - Πρώτο θέμα συζήτησης Σχίζας, Μπάρτζης και Ασημακόπουλος στα σοκάκια της Μυκόνου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είχαν

Έχοντας περάσει χρόνο με τις οικογένειες τους, τρώγοντας αλλά και παίρνοντας δυνάμεις από τις ανέσεις που δεν είχαν όσο βρισκόντουσαν στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες του Survivor All Star ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με πολλούς να περνάνε και από το νησί της Μυκόνου.

Τι έκαναν Μπάρτζης, Ασημακόπουλος και Σχίζας στην Μύκονο

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στάθης Σχίζας βρίσκονται στο νησί των ανέμων φιλοξενούμενοι του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην κοσμοπολίτικο κυκλαδονήσι.

Η τριάδα του ριάλιτι επιβίωσης αφού δείπνησε στο εστιατόριο Drakoulis Dry & Raw βγήκε βόλτα στα Ματογιάννια όπου την κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν το φετινό έπαθλο, ωστόσο και οι τρεις τους έχουν κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου, ο οποίος τους σταματούσε στα σοκάκια για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί τους. Μεγάλη πέραση στον γυναικείο πληθυσμό είχε ο Στάθης Σχίζας, αφού οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου είχαν καρφώσει το βλέμμα τους πάνω του. Μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (η οποία έζησε τραγικές στιγμές στη Ρόδο) ο Στάθης κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος!

Απαρατήρητοι δεν πέρασαν βέβαια ούτε οι άλλο δυο, αφού οι θαυμαστές που τους συναντούσαν ήθελαν συνεχώς να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το όλο νόημα post του Στάθη Σχίζα - Τι συμβαίνει με την προσωπική του ζωή

Ο Στάθης Σχίζας, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της ελληνικής showbiz. Είχε ξεκινήσει να απασχολεί τα Media, από τότε που είχε βγει ο μεγάλος νικητής του Survivor. Η προσωπική του ζωή είχε πάντα στραμμένα τα φωτά της δημοσιότητας πάνω της, κυρίως μετά την απόφαση που πήρε ο ίδιος να αποχωρήσει από το Survivor All Star, λόγω της σχέσης του.

Ο Στάθης Σχίζας, θέλησε να αποχωρήσει από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, διότι τότε είχε σχέση με την γνωστή influencer και επιχειρηματία την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ωστόσο, όταν ο παίκτης του Survivor All Star, γύρισε πίσω στην Ελλάδα, λίγο αργότερα, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα του ''χρέωσαν'' μία καινούρια σχέση. Κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Στάθης Σχίζας έχει προχωρήσει την ζωή του, και ότι πλέον είναι ζευγάρι με την Σοφιάννα Αβραμάκη. Ο ίδιος μάλιστα σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο youweekly.gr, διέψευσε την συγκεκριμένη είδηση (δείτε εδώ την απάντηση του).

Ο Στάθης Σχίζας, λοιπόν, φαίνεται να έχει κουραστεί αρκετά με τα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον. Ουκ ολίγες φορές μάλιστα έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του πως όταν προχωρήσει ξανά την ζωή του, θα κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το βράδυ της Τετάρτης 27/07/23, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία λεζάντα, η οποία δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την χαρακτήρισαν και ως ένα είδος σπόντα για όλα όσα ακούγονται για εκείνον.

Στην λεζάντα έγραφε χαρακτηριστικά το εξής: «Μικρός ο κόσμος .. Με μεγάλο στόμα ..????????»

Δείτε εδώ την ανάρτηση του: