Αντιλήφθηκε την παρουσία του και γύρισε κεφάλι - Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα στην Μύκονο Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Βίντεο)

Καρέ καρέ οι σχέσεις τους σήμερα μετά τα όσα σημειώθηκαν μετά το χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντιλήφθηκε την παρουσία του και γύρισε κεφάλι - Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα στην Μύκονο Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Βίντεο)

Μπορεί Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να χώρισαν ήρεμα, ωστόσο, αφού έγινε γνωστό το γεγονός σημειώθηκαν πολλά περιστατικά που έφεραν την οριστική ρήξη στις σχέσεις που διατηρούσαν μετά το χωρισμό τους.

Το τέλος της σχέσεις τους σχολιάστηκε από όλες τις εκπομπές με πολλές να αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας είχε πάρει πολύ βαριά το χωρισμό, ενώ από την άλλη η influencer το ξεπέρασε αρκετά γρήγορα. Λίγο μετά μάλιστα, ο Στάθης κατηγορήθηκε πως εκείνος έδωσε την είδηση πως ήταν η influencer που έκρυψε 350.000 ευρώ από την Εφορία.

Όπως φαίνεται από τότε και μετά οι σχέσεις τους "πάγωσαν" για τα καλά, με τον ίδιο αλλά και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να κάνουν διάφορες αναρτήσεις στα social media σχετικά με την προσωπική τους ζωή.

Η συνάντηση Παναγιώταρου - Σχίζα στην Μύκονο και η αντίδραση τους

Την Μύκονο επέλεξαν για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Στάθης Σχίζας (δείτε με ποιους).

Όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, η γνωστή influencer με τους 332 χιλιάδες followers στο Instagram βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην survivor είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο. Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της.

Αντιθέτως, το ξανθό μοντέλο που εντυπωσίασε με την σέξυ εμφάνισή του ήταν πολύ ομιλητικό τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο ασπάστηκε αφού ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το σημείο.