Η νέα ζωή της Στέλλα Μπεζαντάκου μετά την "εξαφάνιση" της - Με καρέ μαλλί και αποκαλυπτικές αναρτήσεις στο Instagram

Βίντεο και φωτογραφίες από τη ζωή της τα τελευταία χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα ζωή της Στέλλα Μπεζαντάκου μετά την

Η Στέλλα Μπεζαντάκου έγινε γνωστή στα 00’s μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι εγκλεισμού "Bar" που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μάλιστα, είχε σχολιαστεί έντονα και στις μεσημεριανές εκπομπές, καθώς το όνομα της είχε μπλεχτεί σε πολλές κουτσομπολίστικες ειδήσεις.

Λίγο μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, ξεκίνησε να κάνει καριέρα στο τραγούδι. Τα πρώτα κομμάτια που κυκλοφόρησε έγιναν viral για διάφορους λόγους, ενώ εμφανίστηκε και σε πολλά εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών.

Για μεγάλο διάστημα, η Στέλλα Μπεζαντάκου ήταν από τα πρόσωπα που συζητιόντουσαν πολύ στις ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και στα social media. Πλέον όμως και αφού τα χρόνια έχουν περάσει, έχει χαράξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Η νέα ζωή της Στέλλας Μπεζαντάκου - Φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της

Τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από την ελληνική showbiz, αποφασίζοντας να ζήσει δίπλα στη φύση, σταματώντας μάλιστα και το τραγούδι (δείτε τι είχε πει για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού).

Εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, παρά μόνο το μήκος το μαλλιών της, καθώς έχει επιλέξει ένα κοντό καρέ. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Τόσο από βραδινές εξόδους της όσο και από βόλτες της.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, είχε γράψει για τη νέα της ζωή:

«Μου αρεσει πολυ η καινουργια μου ζωη κοντα στη φυση και στα ζωα..Περασα απο την show biz της χρυσοσκονης.Ηταν ομορφα χρονια, μα δεν συγκρινονται με τιποτα, με τις απλες καθημερινες ασχολιες, οταν εισαι με ανθρωπους που αγαπας και σε αγαπουν. Το λεω για πολλους απο εσας που ονειρευεστε την μεγαλη ζωη.Η μεγαλη ζωη βρισκεται στην καρδια μας και στην καλοψυχια μας. Η γαληνη και η ηρεμια στην αληθινη αγαπη..Ειμαι ευτυχισμενη με την επιλογη μου...Καποιες φορες ονειρευομαι να βγαλω ενα τραγουδακι, για ολους εσας που με στηριξατε τοσα χρονια ..ακομη και απο εσας που δεν με συμπαθειτε. Βαλατε το λιθαρακι σας' δεν σας κρατω κακια. Κοιταζω μπροστα και ευχομαι ολος ο κοσμος να αγαπησει και να βρει το αληθινο νοημα της ζωης».