Ευχάριστα νέα για την Αγγελική Νικολούλη

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για το «Φως στο Τούνελ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ευχάριστα είναι τα νέα που μαθεύτηκαν για την Αγγελική Νικολούλη το πρωί της Δευτέρας 31/7, καθώς "έσκασε" η ανακοίνωση για την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Φως στο Τούνελ. Η παρουσιάστρια θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να δίνει λύσεις στις ακραίες υποθέσεις που ταλανίζουν την χώρα.

Δείτε επίσης: Το άλλο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη

Η ανακοίνωση του MEGA για την Αγγελική Νικολούλη

Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα.

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει το φθινόπωρο στο MEGA ανανεωμένο και δυνατό για να ρίξει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες.

Οι σκαφάτες διακοπές της

Η Αγγελική Νικολούλη έχοντας ξεμπερδέψει με όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για διακοπές στα ελληνικά νησιά μαζί με καλή παρέα. Στο προφίλ της στο Instagram μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, μας έδειξε την εξόρμηση της με σκάφος έχοντας στο πλευρό της τους φίλους της και πιο συγκεκριμένα την συνεργάτιδα της την εκπομπή Φως στο τούνελ (δείτε τι τηλεθέαση έκανε το φινάλε), τη γνωστή ψυχοθεραπεύτρια Μανουσία Κυπραίου.

Η Αγγελική Νικολούλη πόζαρε έτσι όπως τη βλέπουμε σπάνια! Δηλαδή χωρίς τα σοβαρά κοστούμια που βάζει στο πλατό, αλλά με μαγιό και λευκό καφτάνι.

Αγγελική Νικολούλη μαγιό