Φεύγουν από το OPEN και πάνε ΣΚΑΙ - Τέλος το «Πρωινό μας» για την Φαίη Σκορδά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά το πέρας της σεζόν, ακούστηκαν πολλά για την Φαίη Σκορδά και την πρώτη της εκπομπή στο κανάλι του ΣΚΑΙ μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, καθώς ήταν μία χρονιά δύσκολη, εφόσον η παρουσιάστρια έπρεπε να "κερδίσει" ξανά το κοινό της, με διαφορετική ομάδα και σχετικά διαφορετική θεματική.

Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως μπορεί η εκπομπή να μη συνεχιστεί, όμως το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, λέει άλλα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι, αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια.

Ολική μεταμόρφωση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ

Πιο συγκεκριμένα, αν και ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές και ανακοινώσεις, έχει διαρρεύσει πως αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Αγγελική Γιαννακοπούλου που ήταν για πολλά χρόνια στο "Καλό Μεσημεράκι".

Μάλιστα, η εκπομπή θα μεταδίδεται στη ζώνη 12:00-14:00 και η θεματική δεν θα έχει καμία σχέση με την παλιά, αφού δεν θα υπάρχει η στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής, ενώ θα υπάρχουν μικρές δόσεις από την ενημέρωση.

Όσον αφορά στην ομάδα που θα έχει στο πλευρό της η Φαίη Σκορδά, όλα δείχνουν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, πως η ίδια θα "αποκτήσει" το πάνελ της Ελένης Τσολάκη από το Open Weekend, ξεκινώντας με την Μαρία Φραγκάκη (δείτε εδώ τι απάντησε η ίδια), τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Άγγελο Βουράκη.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως θα αλλάξει και ο τίτλος "Πρωινό μας", όμως ακόμη η νέα ονομασία παραμένει μυστική.