Φεύγει από την Τσολάκη και πάει στην Φαίη Σκορδά; Συνεργάτιδα της Ελένης "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

Στον αέρα όλα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Τσολάκη
Instagram / Ελένη Τσολάκη

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, συνάντησε την Παρασκευή 28/7 την Μαρία Φραγκάκη, η οποία βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend τα τελευταία χρόνια. Η ίδια, λοιπόν, ρωτήθηκε για το επαγγελματικό της μέλλον και τα επόμενα σχέδιά της.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήμες, οι οποίες αναφέρουν πως το όνομά της είναι ένα από αυτά τα οποία επιθυμεί στην παρέα της η Φαίη Σκορδά, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει ακόμα πολλά, καθώς όλα βρίσκονται στον αέρα αυτή τη στιγμή (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ).

Φεύγει ή μένει στην εκπομπή της Τσολάκη η Μαρία Φραγκάκη;

«Δεν ξέρω, παιδιά. Θα δούμε. Καλό καλοκαίρι! Να πάμε να ξεκουραστούμε. Αυτό θέλουμε τώρα και νομίζω πως το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Γενικά περνάμε δύσκολα με όλα αυτά που συμβαίνουν. Προσωπικά περιμένω πως και πως να βγω σε άδεια, το έχω και εγώ ανάγκη όπως και όλοι μας οπότε… αυτό. Το κύριο μέλημα μου είναι να ξεκουραστώ μαζί με την οικογένεια μου και έχει ο Θεός», είπε χαρακτηριστικά.

Και στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να εκμαιεύσουν περισσότερες πληροφορίες, τόνισε: «Θα τα πούμε ξανά. Καλό καλοκαίρι, να περάσετε τέλεια. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ».

Το σίγουρο είναι ότι αποχωρεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από το Open Weekend που έριξε αυλαία πριν από λίγες ημέρες. Φανερά συγκινημένη για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, έστειλε ευχές για καλό καλοκαίρι και κάποιους από τους συνεργάτες της φαίνεται πως δεν θα τους έχει μαζί της την επόμενη χρονιά.

Φήμες, που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν και τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο να μετακομίζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά (δείτε την αινιγματική ατάκα της Ελένης Τσολάκη στο κλείσιμο της εκπομπής).

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε αρχικά τον λόγο. «Δεν είμαι καλός στα συναισθήματα -πιο πολύ στα γραπτά. Θα κάτσει όλο αυτό μέσα μου και θα μου λείψει μεθαύριο. Το έζησα δύο σεζόν στο Open Weekend κι άλλη μία στο Καλοκαίρι #not. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα! Είχαμε πάρα πολλά ups, πολύ λίγα downs και δεν τσακωθήκαμε ποτέ και δεν το έχω συναντήσει ξανά αυτό, να μην υπάρχει ούτε μισή μαύρη στιγμή. Δεν είναι μόνο τηλεοπτικό αυτό που λέω. Ήταν στιγμές με αγάπη. Κάναμε κάτι πολύ δύσκολο με λίγα εφόδια. Το πρόσημο είναι θετικό και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους» είπε και αγκάλιασε την παρουσιάστρια. «Θέλω να σου δώσω μία μεγάλη και ξεχωριστή αγκαλιά γιατί εξαιτίας σου ήρθα εδώ».

Η Ελένη Τσολάκη είπε: «Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και πάντα έχω στο μυαλό και την καρδιά μου ότι οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε και να ανοίγουν τα φτερά τους εκεί που θέλουν και πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε. Εγώ όπου και να είμαι, θα είμαι εδώ για εσένα και ξέρω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο. Κι εγώ σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια, ήσουν πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμένα. Έτσι κι αλλιώς θα είμαστε φίλοι».