Αθήνα Ψηλά: Γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και όχι μόνο - Τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη

Η λίστα είναι μεγάλη

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο Κώστας Μπακογιάννης, λόγω των δημοτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, θέλησε να μας γνωστοποιήσει την λίστα με τα ονόματα τα οποία έχουν μπει ήδη στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του που ονομάζεται Αθήνα Ψηλά (δείτε εδώ επίσης τον χαμό που έγινε στην Κρήτη με την ατάκα του στην μητέρα του).

Στο ψηφοδέλτιο του, υπάρχουν και πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz, αλλά και άλλες πολύ σημαντικές προσωπικότητες της χώρας μας.

Τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι υποψήφιοι ανήκουν σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους. Κάποιοι από αυτούς είναι επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, και άλλοι πολλοί. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη έχει ανανεωθεί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, πιο συγκεκριμένα κάνουμε λόγο για ποσοστό που αγγίζει το 70%.

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη είναι μέσα ο Βασίλης Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Παύλο Γερουλάνο, ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, ο Βασίλης Πάρις Καπερνάρος, ο οποίος είναι γιος του Βασίλη Καπερνάρου, αρχηγός του τωρινού διοικητικού συμβουλίου.

Ακόμα, υποψήφιοι είναι η Μάρω Θεοδωράκη, η οποία είναι ανιψιά του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, η Ντόρα Βυζοβίτη, η οποία υπήρξε πολύ στενή συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Άγγελος Προβιάς, ο Βασίλης Καραμητσάνης , ο πρόεδρος του Animasyros, ο Χάρης Περδίκης, καθώς και η τηλεοπτική παραγωγός Φρόσω Ράλλη.

Κώστας Μπακογιάννης
Πηγή: NDP

Επίσης, από τον χώρο της showbiz στο ψηφοδέλτιο θα είναι η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη, η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου, ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης, καθώς και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες.

Επιπλέον, υποψήφια θα είναι και η Παναγιώτα Στεργιοπούλου, η οποία αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2023. Ωστόσο, πολύ σημαντική είναι και η προσθήκη του Δημήτρη Περαντζάκη, ο οποίος ήταν άστεγος, αλλά με την βοήθεια του δήμου Αθηναίων, κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια, και τώρα και εκείνος με την σειρά του νιώθει την ανάγκη να προσφέρει.

Τέλος, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη Αθήνα Ψηλά, έχουν επιλεχθεί με βάση το ότι θα πρέπει να υπάρχει έστω και ένας εκπρόσωπος από κάθε γειτονιά της Αθήνας.