Γιώργος Πατούλης: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ως περιφερειάρχης Αττικής

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο μετά την επιλογή του Γιώργου Πατούλη να χορέψει ζεϊμπέκικο εν όψει εθνικού πένθους, το οποίο κηρύχθηκε λίγο μετά τις φωτιές, που έπληξαν την Ελλάδα και την πτώση του καναντέρ την Κάρυστο, το όνομα του απασχολεί ξανά.

Διαβάστε επίσης: Δεν έκρυψε την αμηχανία - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Πατούλη για την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη στις εκλογές

Εξελίξεις με την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη

Πιο αναλυτικά, χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση λέγεται έντονα, πως ο Γιώργος Πατούλης παραιτείται από τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και από την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής ως περιφερειάρχης.

Η δημόσια απολογία του μετά της αντιδράσεις για το ζεϊμπέκικο

Ο ίδιος, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 28/7, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, θέλησε να εκφράσει τη συγγνώμη του μετά το σάλο, που προκάλεσε ο χορός του.

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά.