Εξωτικές διακοπές για Χατζίδου & Παύλου στις Μαλδίβες - Mένουν σε βίλα μέσα σε πισίνα με γαλαζοπράσινο νερά

Μαζί με την κόρη τους, Μελίτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
eleni.hatzidou - instagram
eleni.hatzidou - instagram

Ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου αποφάσισαν λίγο πριν φύγει και ο Ιούλιος να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές σε έναν μακρινό και εξωτικό προορισμό μπαίνοντας στο αεροπλάνο για τις Μαλδίβες.

Το ζευγάρι μαζί φυσικά με την κόρη τους Μελίτα έφτασαν τη Δευτέρα 31/7 στο μαγικό σημείο, που θα μείνουν για τις 3 πρώτες ημέρες με τη Χατζίδου να αποκαλύπτει μέσα από το instagram, πως έχουν κλείσει να μείνουν σε βίλες μέσα στο νερό (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου στην Χατζίδου).

Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο της οικογένειας από τις διακοπές τους στις Μαλδίβες μαγεύουν! Η Μελίτα φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και εναρμονισμένη με το μακρινό αυτόν προορισμό, που επέλεξαν οι γονείς της.

Οι διακοπές της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στις Μαλδίβες

Αυτό είναι το δώρο του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της Ελένης Χατζίδου

Οι εκλογές και η συμμετοχή του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της Euroleague, μπορεί να έκλεψαν εφέτος τα «φώτα» από τους Κωνσταντίνους και τις Ελένες, που γιόρταζαν χθες, δεν τους στέρησαν όμως τα δώρα. Ανάμεσα σε αυτά που έλαβε η Ελένη Χατζίδου για την ονομαστική της εορτή ήταν και λίγη …τύχη από τον σύζυγό της.

Ο Ετεοκλής Παύλου πήρε πολλά δώρα στο κορίτσι του, όπως αποκάλυψε στους ινσταγκραμικούς φίλους του, αλλά και έναν λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά», από τον οποίο θα μπορούσε να επωφεληθεί και ο ίδιος, μιας και το παιχνίδι μοιράζει κέρδη έως 10.000 ευρώ.