Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιώργος Πατούλης - Η επίσημη ανακοίνωσή του

«Θέλω να τονίσω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 31/7 κυκλοφόρησε σε πρώτη φάση η είδηση, πως ο Γιώργος Πατούλης θα παραιτηθεί από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη).

Νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας με επίσημη ανακοίνωση του ο Πατούλης επιβεβαίωσε την απόσυρσή του εξηγώντας, πως εξακολουθεί να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Νίκο Χαρδαλιά, που ζητάει την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη για την παραίτησή του

«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία. Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.
Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική», αναγράφει η ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη.