«Πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια...» - Η αποκάλυψη της Πατούλη λίγο μετά την παραίτηση του πρώην συζύγου της

Όσα έγραψε η Μαρίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 31/7 κυκλοφόρησε η είδηση, πως ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά τους από τις ερχόμενες εκλογές στην περιφέρεια Αττικής (δείτε εδώ) με το Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει τη δική του υποψηφιότητα.

Η πρώην σύζυγος του Πατούλη, Μαρίνα έκανε μια ανάρτηση στο instagram αναφερόμενη τόσο στην παραίτηση του πρώην συζύγου της ενώ παράλληλα έκανε γνωστή τη στήριξή της στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά.

Να τονίσουμε, πως το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφαση χωρισμού πριν από δύο χρόνια, ωστόσο ξεχωρίζουν τα προσωπικά τους από την πολιτική δράση τους.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη

«O @giorgos.patoulis ανεξαρτήτως του οτι πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια, ήταν ένας Περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική.

O @nickhardgr, είμαι βέβαιη πως θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας.
Θα τον στηρίξουμε όλοι για να το πετύχει», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

«Το διαζύγιό µας με τον Γιώργο...»

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Secret και την Σάσα Σταμάτη. Η πρόεδρος Unesco βορείων προαστίων αναφέρθηκε στην απόφαση της να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως επικεφαλής συνδυασµούς και να διεκδικήσει τον ∆ήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης, αλλά και στο διαζύγιο της από τον Γιώργο Πατούλη.

Την είδηση του χωρισμού τους αποκάλυψε πρώτο το youweekly.gr, ενώ λίγες ημέρες αργότερα η ίδια το επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του OPEN, Έλα χαμογέλα.

«Αντιμετωπίζουμε μία κρίση. Όμως αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω από το Γιώργο… Ελπίζω και ο Γιώργος, ο περιφερειάρχης να βλέπει με το ίδιο μάτι ακριβώς την κοινή μας πορεία των 35 χρόνων. Αγαπώ τον άνδρα μου. Είμαι συνοδοιπόρος και βοηθός σε ότι αποφασίσει να κάνει», είχε εξομολογηθεί.

Πλέον ένα χρόνο αργότερα οι σχέσεις ανάμεσα τους έχουν φτιάξει, καθώς μην ξεχνάμε πως έχουν αποκτήσει στα 35 χρόνια που ήταν μαζί και έναν γιο (δείτε τον εδώ).

Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως το διαζύγιο τους έχει βγει και είναι συναινετικό.

Γιώργος Μαρίνα Πατούλη

Ο χωρισµός σας από τον Γιώργο Πατούλη είχε απασχολήσει πολύ έντονα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώµη. Πλέον σε ποιο στάδιο βρίσκεται αναφορικά µε την έκδοση του διαζυγίου και τη σχέση σας;

Το διαζύγιό µας έχει βγει εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είναι συναινετικό και έχουµε πάρα πολύ καλή σχέση εγώ και ο Γιώργος.

Έχετε κάνει γνωστό πως θα διεκδικήσετε τη δηµαρχία στον ∆ήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδοµένου ότι ο νυν δήµαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήµο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόµα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δηµαρχία. Επίσης, σηµαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδηµοτών µου, οι οποίοι µέσα από την καθηµερινή επαφή που έχω µαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήµο.

Ποια ήταν η αντίδραση του κ. Πατούλη σε αυτή την απόφασή σας;

Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριµένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο.

Γιώργος Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο