Πωλητήριο στο σπίτι Γκουντάρα & Κάκκαβα: «Καμία ενημέρωση, κοινώς καταστροφή» - Δύσκολες στιγμές

Η δύσκολη προσωπική εξομολόγηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε μια πολύ δύσκολη εξομολόγηση προχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως μπήκε πωλητήριο στο πρώτο του σπίτι, σε εκείνο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά του.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα τηλεφώνημα από την τράπεζα πριν από κάποια χρόνια που του πρότειναν να μειώσουν τη δόση του δανείου, ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα για να αποπληρωθεί το δάνειο, πρέπει να πουλήσουν το σπίτι.

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία…
Το 2005,πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία)‼️

3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;»
Φυσικά απαντάω με χαρά…Πως θα γίνει αυτό;;;

Μη σας νοιάζει μου λένε,θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό (Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση,κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ‼️)
Τώρα,το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται,πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ@&ένο το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο)

Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν‼️Και όπως έχουμε ξαναπεί,ΥΓΕΙΑ μόνο ‼️‼️‼️
Καλό μήνα να έχουμε
Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε),όταν μπήκα στο σπίτι…
Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας
ΑΥΤΑ ‼️‼️‼️», εξομολογήθηκε.

Η εξομολόγηση αυτή ήρθε λίγες ημέρες μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τις φωτιές στο Λαγονήσι και τα άσχημα μηνύματα που δέχτηκε από αγνώστους.

Φωτογραφίες από το πατρικό του σπίτι

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1970 και έχει καταγωγή από Μελιβοία στη Λάρισα. Όλα του τα παιδικά χρόνια όμως τα έζησε στην Αθήνα σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τις κατοικίες της περιοχής πια.

Τότε ζούσε εκεί σαν να βρίσκεται σε χωριό, με τους γείτονες και τα ζωάκια στην αυλή τους συνεχώς. Αφού, όμως έχει δημιουργήσει μία άλλη ζωή και έχει αλλάξει παραστάσεις, αποφάσισε να επισκεφθεί την παλιά του γειτονιά και να δει πώς έχει διαμορφωθεί και εάν υπάρχει το πατρικό του. Και ναι, υπάρχει, και το φωτογράφισε για να το δείξει σε όλους τους ακόλουθούς του στο Instagram, μαζί με κάποιες παλιές του φωτογραφίες από εκείνο το μέρος (δείτε τον εδώ να σπαράζει στο κλάμα για τους γονείς του).

«Και εδώ είναι το σπίτι που μεγάλωσα… Το μοναδικό στη γειτονιά που στέκεται πεισματικά αγέρωχο ‼️Ένα δωμάτιο για τρία παιδιά τον μπαμπά Οδυσσέα και την μαμά Γλυκερία, ένα οικόπεδο με κοτούλες, κουνέλια και πάρα, πάρα πολύ αγάπη παντού. Αυτό εξηγούσα και στα παιδιά μου που με ρωτούσαν πως χωρούσαμε σε αυτό το σπιτάκι…Και όμως ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ‼️Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία για όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.