«Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη ότι...» - Η Ηλιάδη "σπάει" τη σιωπή της για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ

«Είναι ένα θέμα το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη ότι...» - Η Ηλιάδη

Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, το πρωί της Τρίτης 1/8, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes για το νέο τραγούδι που ετοίμασαν με τον Νίνο, για την συνεργασία που είχε με την Όλγα Κοτλίδα, αλλά και για την οικογένεια της, τόσο για τους γιούς της, όσο και για την γιαγιά της την Καίτη Γκρέυ.

Όλα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη

Στην αρχή της συνέντευξης της, η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Νίνο, για το πως του ήρθε η έμεπνευση για το νέο αυτό τραγούδι, αλλά και για την στυλίστρια Όλγα Κοτλίδα (δείτε εδώ την συγκλονιστική αποκάλυψη της).

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα πήγαινε ποτέ ως κριτικής σε κάποιο show. Η ίδια σχετικά με αυτό δήλωσε ότι: «Μου είχαν προτείνει να είμαι κριτής σε κάποιο σόου και δεν το έκανα τότε. Τώρα περνάει ο καιρός, αλλάζεις απόψεις, σκέψεις. Τώρα θα το έκανα ναι! Αν ήταν κάτι που μου ταίριαζε θα έκανα και παρουσίαση. Οι καλλιτέχνες είμαστε πολύπλευρα πλάσματα και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Ακόμα αναφέρθηκε και στο παράπονο που έχει και από τα δύο της τα παιδιά, αναφορικά με το γεγονός ότι έχουν ωραία φωνή, αλλά κανένας τους δεν τραγουδάει. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Έχουν καταπληκτική φωνή και δεν θέλουν να τραγουδήσουν».

Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην γιαγιά της την Καίτη Γκρέυ, αλλά και στην υπόθεση που εκκρεμεί αναφορικά με την επιμέλεια της. Σχετικά με αυτό η Αγγελική Ηλιάδη, δήλωσε ότι: «Είναι ένα θέμα το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη ότι θα σεβαστούν όλοι τις επιθυμίες της και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Και εγώ και η μητέρα μου και όλη η οικογένειά μας θα είμαστε δίπλα της για να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλει εκείνη».