Ασύλληπτο βίντεο: Ο Γιώργος Καπουτζίδης γιόρτασε τα γενέθλια του στο βυθό της θάλασσας

Τα πόσα έκλεισε

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο βίντεο: Ο Γιώργος Καπουτζίδης γιόρτασε τα γενέθλια του στο βυθό της θάλασσας

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, την Δευτέρα 1/8 είχε τα γενέθλια του. Ο αγαπημένος ηθοποιός έκλεισε τα 51, και αποφάσισε αυτή την φορά να τα γιορτάσει με έναν εντελώς διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο. Εξάλλου, είναι γνωστό δεν ακολουθεί το.... ρεύμα.

Με ποιον ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια του ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τον τρόπο με τον οποίο θέλησε να γιορτάσει φέτος τα 51α γενέθλια του.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο στο οποίο κάνει κατάδυση στον βυθό της Αίγινας, όπου κρατάει και ένα μπαλόνι στο οποίο γράφει πάνω του Happy Birthday. Το βίντεο αυτό συνόδευε και μία λεζάντα, όπου ο εξήγησε τον λόγο που φέτος στα γενέθλια του ήθελε να κάνει την διαφορά (δείτε επίσης την αποκάλυψη του για το κομμάτι της πατρότητας).

«Μετά από 50 γενέθλια πάνω στην γη, τα 51α γιορτάστηκαν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!@aeginadivers. Κάμερα, σκηνοθεσία, ερμηνεια τραγουδιού: @koninosvat», έγραψε χαρακτηριστιά.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1972 στις Σέρρες, όπου και μεγάλωσε. Στην ηλικία των 18 ετών εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η σχέση του με τη σεναριογραφία ξεκίνησε με αρχική έμπνευση τη θητεία του στο στρατό, αλλά και επειδή μόνο ως ηθοποιός ήταν δύσκολο να βρει εργασία (όπως έχει πει ο ίδιος). Από τις πρώτες του συνεργασίες εκτός τηλεόρασης είναι αυτή με τον Τάκη Ζαχαράτο. Παράλληλα ψυχαγωγούσε τους φίλους του με σενάρια και κείμενα που έγραφε ο ίδιος. Οι φίλοι του του πρότειναν να γράψει κάποιο σενάριο και να το στείλει σε τηλεοπτικούς σταθμούς και έτσι ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα.

Έχει μάλιστα πολλές βραβεύσεις και επιτεύγματα!

Το 2006 ο Γιώργος Καπουτζίδης βραβεύτηκε ως ο αγαπημένος ηθοποιός του κοινού στα Βραβεία Πρόσωπα 2006, στα ελληνικά τηλεοπτικά βραβεία. Στα ίδια βραβεία η σειρά του ήταν υποψήφια σε 17 διαφορετικές κατηγορίες και τιμήθηκε συνολικά με 7 βραβεία.

Τη σεζόν 2006-2007 προβλήθηκε από το Mega Channel ο δεύτερος κύκλος της σειράς Στο παρά πέντε. Η αυλαία «έπεσε» οριστικά στις 18 Ιουνίου 2007 και το ποσοστό τηλεθέασης που συγκέντρωσε τότε ήταν 66,0%. Στις 3 Ιουλίου 2007, στην εκδήλωση Τηλεοπτικά Βραβεία Wind Πρόσωπα 2007, το Στο παρά πέντε απέσπασε συνολικά 7 βραβεία και θεωρείται το φαινόμενο των προηγούμενων 10 ετών.

Στην ψηφοφορία του κοινού για τα 20 χρόνια του Mega Channel, ο Γιώργος Καπουτζίδης ψηφίστηκε ως ο 4ος καλύτερος πρωταγωνιστής κωμωδίας και η σειρά Σαββατογεννημένες ως η 6η καλύτερη κωμική σειρά. Το Στο παρά πέντε όμως ψηφίστηκε από το κοινό ως η καλύτερη κωμική σειρά των 20 χρόνων του Mega.

Πληροφορίες από την wikipedia.gr