Τέλος το κοντό καρέ για την Αναστασοπούλου - Με εντυπωσιακό μαγιό & τα μαλλιά της ράστα στη θάλασσα

Έβαλε ''φωτιές'' σε παραλία της Κρήτης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πάντα εντυπωσιάζει με τα look και τις ενδυματολογικές επιλογές της, καθώς είναι τολμηρή, της αρέσουν οι αλλαγές και δε φοβάται να περάσει από τα μακριά μαλλιά σε κοντό καρέ και αντίστροφά.

Αυτές τις ημέρες η ηθοποιός χαλαρώνει στην Κρήτη και μάλιστα μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο λογαριασμό της στο instagram έδειξε μέσα από δύο posts το νέο και πολύ εντυπωσιακό της Look στα μαλλιά της (δείτε εδώ την αιχμηρή απάντησή της στο Γιώργο Κιμούλη).

Το ξανθό συνεχίζει να είναι το χρώμα της, ωστόσο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε τα μαλλιά της ράστα με το μήκος να είναι αρκετά μακρύ! Με το μαύρο της μαγιό ποζάρει λοιπόν στα νερά της Κρήτης και σε κάθε περίπτωση εντυπωσιάζει!

Το νέο look της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με μαγιό

Αυτή είναι η δίαιτα της Αναστασοπούλου και δεν θα θέλεις να τη σπάσεις

Όπως αναφέρει η ίδια η Πηνελόπη “είμαι από αυτά τα κορίτσια που ο σωματότυπός τους έγινε της μόδας μόλις πριν από λίγα χρόνια. Έχω δεχτεί πολύ bullying για τις γάμπες μου πριν ακόμα υπάρξει ο όρος στο μυαλό των ψυχολόγων. Έχω δοκιμάσει διατροφές από τους καλύτερους διαιτολόγους, έχω ψάξει όλα τα πιθανά σενάρια απώλειας και διατήρησης βάρους, δίαιτες με σούπες, τη δίαιτα του ανανά (!), γιατροσόφια, φήμες και ένα κάρο επικίνδυνες μπούρδες που προσπαθούν κατά καιρούς να μας περάσουν τα media και διάφοροι celebrities. Τα έχω κάνει όλα!”

Ειλικρινής και ευθύς χαρακτήρας, η Πηνελόπης συνεχίζει: “Δεν έχω υπάρξει ποτέ υπέρβαρη παρά μόνο μετά τις εγκυμοσύνες μου. Ο αγώνας μου με τα κιλά ήταν μάλλον ένας αγώνας με τη γνώμη των άλλων παρά με την πραγματικότητα. Η δουλειά μου έκανε τα πράγματα δύσκολα, μιας και οι τηλεοπτικοί φακοί πάντα προσθέτουν κιλά, κι έτσι για να μοιάζω «κανονική» στην τηλεόραση, έπρεπε στην πραγματικότητα να είμαι αρκετά αδύνατη. Κάτι που δεν ήταν εύκολο, μιας και το σκαρί μου ήταν πάντα πιο... μπαμπάτσικο σαν να λέμε”

Τα δικά της tips!

“Σήμερα θα σού δείξω πώς να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την τροφή. Σ’ εμένα το κλικ έγινε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, όταν γιατρός μου μού εξήγησε τι κάνει και τι απαγορεύεται να τρώω όσο κυοφορώ. Καθώς μιλούσε το μυαλό μου έκανε εικόνα ένα χάμπουργκερ να ταξιδεύει μέσα από το σώμα μου με κατεύθυνση το μωρό μου. Μην γελάς, έπαθα σοκ όταν συνειδητοποίησα τις άπειρες φορές που έφαγα πράγματα που δεν θα έδινα ποτέ σε ένα μωρό. Αφού, λοιπόν, δεν κάνει να το φάει ένα μωρό, γιατί να κάνει να το φάω εγώ;

Διάβασε περισσότερα στο blog της στο Lady Like!