«Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη» - Συγκινεί η Μαρία Μενούνος με την εξομολόγηση για την 1 μηνών κόρη της

Η νέα τρυφερή φωτογραφία τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mariamenounos - instagram
mariamenounos - instagram

Η Μαρία Μενούνος μπορεί να πέρασε από πολλές δοκιμασίες, αλλά μέσα από τη βαθιά της πίστη κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο και να αποκτήσει την κόρη της με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Το όνομα αυτής, Αθηνά Αλεξάνδρα με την οικογένειά να την υποδέχεται στις 23 Ιουνίου με τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη (δείτε εδώ τη μπέμπα μαζί με τον πατέρα της Μαρίας Μενούνος).

Τη Δευτέρα 31/7 η Μαρία Μενούνος έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από την οποία εξέφραζε για πολλοστή φορά τα συναισθήματα, που της προκαλεί η κόρη της και η μητρότητα.

Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για την κόρη της

«The littlest feet make the biggest footprints in our hearts! Great quote! My heart is so full!!!», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

«Έλεγα θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ να τη γνωρίσω»

Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Μαρία Μενούνος με αφορμή και την παραλαβή του ελληνικού διαβατηρίου της (δείτε την ανάρτηση της) και σε δημόσια έξοδο που έκανε μαζί με τον μπαμπά της και τον σύζυγό της, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είναι κοριτσάκι. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι το καλοκαίρι, και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι κάτι που περιμένουμε τώρα 10 χρόνια, και προσπαθούσε και τώρα ξέρω ότι την έστειλε η μαμά», είπε αρχικά για το παιδάκι που περιμένουν με τον άντρα της μέσω παρένθετης μητέρας.

«Περιμένουμε πολλά χρόνια και η γυναίκα μου που την έχασα, ήθελε να έχουμε εγγόνια και δεν είναι τώρα εδώ», είπε ο μπαμπάς της συγκινημένος.

«Αν ήταν η μαμά μου εδώ, δεν θα της έλεγα τίποτα, θα την αγκάλιαζα», πρόσθεσε με τα δάκρυα της να τρέχουν.

Για τον καρκίνο που πέρασε πρόσφατα για δεύτερη φορά και ξεπέρασε, εξομολογήθηκε: «Φοβήθηκα πολύ, αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου, στις εικόνες που έχω στο δωμάτιό μου. Έλεγα στο μυαλό μου “θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ να τη γνωρίσω”. Στις αρχές το μόνο που ξέραμε είναι ότι αυτό δεν είναι καλό πράγμα και σε παίρνει γρήγορα. Είχαν και τον μπαμπά και τον άνδρα μου. Όταν μου έδωσαν τα αποτελέσματα και είδα ότι όλα ήταν καλά, έκλαψα.

Είπα γιατί να συμβαίνει δεύτερη φορά αυτό αλλά είχαν ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπάνε. Ήταν δύσκολο. Ξέρω ότι είμαι πολύ δυνατή και έχω τόσους που με αγαπάνε και με βοηθάνε και λέω "άλλοι το περνάνε και δεν έχουν κανέναν ή δεν έχουν αυτά που έχω". Έχουμε δει τόσα θαύματα, γιατί να μη δω κι άλλο. Το μωρό είναι ένα ακόμα θαύμα».

«Θα είναι πιο Ελληνίδα από εμένα. Δεν θα μάθει βλάχικα ελληνικά. Η μαμά μου, μου είχε πει "θέλω να χαμογελάς" και αυτό κάνω», ολοκλήρωσε σχετικά με το παιδάκι της, η Μαρία Μενούνος.