«Μανούλα μου περήφανη πριγκίπισσα» - ''Ραγίζει'' καρδιές ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για το θάνατο της μητέρας του

Η σπαρακτική ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 1/8 συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Μιχάλη Ιατρόπουλου με τον ηθοποιό να συγκινείται βαθιά σε συνεντεύξεις του μιλώντας για εκείνη.

Όπως είχε κάνει ο Ιατρόπουλος, όταν συμπληρώθηκε ο ένας χρόνος (δείτε εδώ το post του) έτσι και σήμερα έκανε έκανε μια από καρδιάς και πολύ συγκινητική ανάρτηση στο instagram για το θάνατο της μητέρας του.

Η αδυναμία του ηθοποιού σε εκείνη ήταν και θα είναι μεγάλη με τον ίδιο να έχει αναφέρει, πως αισθάνεται κατά βάθος ούτε ο πατέρας του, αλλά ούτε και η μητέρα του δεν έχουν φύγει, κουβαλώντας τους μέσα του.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου για το θάνατο της μητέρας του

«Δύο χρόνια χωρίς εσένα δύο χρόνια πιο κοντά σου. Μανουλα μου περήφανη πριγκηπισσα τής καρδιάς μου», έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της...»

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης… Είχα την ανάγκη να της μιλήσω πριν φύγει. Και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη».

Ενώ πρόσθεσε φανερά συγκινημένος: «Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει, άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε. Και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το πιστεύω πάρα πολύ αυτό».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: