Σε χαλαρές διακοπές στην Αστυπάλαια λίγο μετά την είδηση χωρισμού - Οι αναρτήσεις της Ζέτας Δούκα

Ποζάρει με το μαύρο μπικίνι στην παραλία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
zetadouka - instagram
zetadouka - instagram

Για πολλούς αποτέλεσε κάτι σαν ''βόμβα'' η είδηση, πως η Ζέτα Δούκα και ο Χατζηαντωνάς δεν είναι πια μαζί με το πρώην ζευγάρι να μην έχει ανακοινώσει και επίσημα - για την ώρα - την είδηση (δείτε εδώ το λόγο χωρισμού).

Η ηθοποιός το διάστημα αυτό κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Αστυπάλαια με την ίδια να κάνει αναρτήσεις στο instagram τόσο από το νησί, όσο και με τον εαυτό της σε παραλία και σημεία, που επισκέπτεται.

Μέσα από το νέο post της Ζέτας Δούκα την Τρίτη 1/8 στο instagram αντιλαμβάνεται κανείς, πως αυτό που έχει μεγαλύτερη ανάγκη είναι η ξεκούραση, ποζάροντας μόνο με το μαγιό της πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου στην παραλία.

Οι διακοπές της Ζέτας Δούκα λίγο μετά την είδηση χωρισμού

Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον Χατζηαντωνά και η τελευταία κοινή εμφάνισή τους

«Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Ούτε σύμφωνο συμβίωσης κάναμε γιατί είδαμε ότι δεν έχει καμία σημασία. Αναγνωρίσαμε το παιδί και κάναμε ονοματοδοσία. Απλώς πήγαμε και οι δυο μαζί. Αυτή είναι η διαφορά. Αν είσαι παντρεμένος μπορεί να πάει μόνο ο πατέρας. Αν δεν είσαι πρέπει να πάνε και οι δυο. Έχω φορέσει νυφικά. Δεν μου έχει έρθει ποτέ να θέλω να φορέσω το νυφικό. Και ο Μιχάλης το ίδιο είναι, εμείς είμαστε δεμένοι μια ζωή δεν χρειαζόμαστε καμία εκκλησία και καμία υπογραφή ούτε σε Δημαρχείο ούτε πουθενά για να δεθούμε, να θεωρήσουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι.

Με την θρησκεία δεν τα πάω πολύ καλά. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία ότι είναι κάτι που μπορεί να προάγει το μυαλό σου. Πιστεύω πάρα πολύ στην ενέργεια, στην αγάπη, στο υπερβατικό που μπορεί να λέγεται αέρας, χώμα, Θεός, ούτε ή αλλιώς όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της 4 χρόνια πριν.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς είχαν κάνει την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους τον Οκτώβριο του 2022, στην πρεμιέρα της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο θέατρο Χορν. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους είχε αποθανατίσει χαμογελαστούς και αγκαλιά.

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ - Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους

Η διαφορά ηλικίας τους

«Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο τα χρόνια που μας χωρίζουν γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερός μου είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε».