Με μικροσκοπικό λευκό μπικίνι και καφέ στο χέρι - Βίντεο από τις σκαφάτες διακοπές της Στεφανίδου στην Κάστο

Έτσι όπως είναι πραγματικά το κορμί της από κοντά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό λευκό μπικίνι και καφέ στο χέρι  - Βίντεο από τις σκαφάτες διακοπές της Στεφανίδου στην Κάστο

Η Τατιάνα Στεφανίδου μόλις έριξε αυλαία στην εκπομπή της στον ALPHA και ολοκλήρωσε όλες τις εκκρεμότητες με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ετοίμασε την βαλίτσα με τα καλοκαιρινά ρούχα, και μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο πήραν το σκάφος και έφυγαν για το Ιόνιο.

Το ζευγάρι λατρεύει να κάνει διακοπές με σκάφος! Άλλωστε έχουν και το δικό τους με το οποίο συνήθως επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά - δείτε το εδώ.

Αυτές τις ημέρες έχουν δέσει σε παραλία στην Κάστο, όπου κάνουν τις βουτιές τους στην θάλασσα, ενώ απολαμβάνουν και τις βόλτες τους στα μικρά σοκάκια του νησιού.

Πριν μερικά λεπτά μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έπινε τον καφέ της πάνω στο σκάφος και αγνάντευε τα γαλαζοπράσινα νερά και τις απίστευτες ομορφιές της παραλίες.

«Καλημέρα» είπε στους διαδικτυακούς της φίλους φορώντας το λευκό μικροσκοπικό της μπικίνι!

Το βίντεο της Στεφανίδου από το σκάφος

Γιατί πάντα επιλέγουν μικρά νησάκια

Από το περιοδικό You

Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να το έχουν περάσει χώρια από τη στιγμή που συναντηθηκαν και ερωτεύτηκαν πριν από 25 χρόνια, ενώ στις δύο δεκαετίες που μετρά ο γάμος τους, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου (δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το γάμο της) κάνουν “σκαφάτες” διακοπές στην Ελλάδα, σαλπάροντας μόλις ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν και επιστρέφοντας στη βάση τους το φθινόπωρο. Το ζευγάρι φτιάχνει από πριν το... δρομολόγιο που θα ακολουθήσει με το πολυτελές σκάφος του, επιλέγοντας απόμερα σημεία στην Ελλάδα, με έμφαση στα μικρονήσια με υπέροχες παραλίες και πράσινο που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, με πρώτη τους προτίμηση τα καλά κρυμμένα “διαμάντια” της Αιτωλοακαρνανίας, τα δύο μικρά νησάκια του Καστού και του Καλάμου, που βρίσκονται απέναντι από τη Λευκάδα. Εκεί ρίχνουν άγκυρα και ακολουθούν το καλοκαιρινό τους πλάνο κατά γράμμα. Τι σημαίνει αυτό;

Όλη μέρα με ένα μαγιό, η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τη φυσική ομορφιά ολόγυρα από την πλώρη ή την πρύμνη, ενώ νωρίς το απόγευμα μαζί με τον άντρα της βγαίνουν στο χωριό για να κάνουν τις προμήθειές τους ή να δοκιμάσουν τις τοπικές σπεσιαλιτέ σε κάποιο μικρό ταβερνάκι.

Μόλις σουρουπώσει οι δυο τους... πετάνε στο νερό τις σανίδες τους, κάνοντας... κουπί μέχρι να βραδιάσει, χάνοντας έτσι και τις περιττές θερμίδες του γεύματος, αφού η φετινή χρονιά βρίσκει το ζευγάρι στα καλύτερά του εμφανισιακά και πιο αδύνατο από ποτέ. Από τις φωτογραφίες που ανεβάζει εκείνη στα social έχουμε, άλλωστε, καταλάβει πως οι διακοπές τους είναι φουλ στην άσκηση, είτε με κολύμπι είτε με θαλάσσια σπορ, ενώ η χρήση του κινητού γίνεται... αυστηρά και μόνο για να ανεβάσει εκείνη υπέροχες selfies αλλά και φωτογραφίες από τα “εξωτικά” τοπία που συναντούν.

Οι χλιδάτες διακοπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου - Το σκάφος και τα μικροσκοπικά μπικίνι (Φωτογραφίες)

Το βράδυ τούς βρίσκει αγκαλιασμένους να απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί, ανταλλάσσοντας λόγια αγάπης, όπως κάνουν και στην καθημερινότητά τους, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα...

Κανόνας απαράβατος για την οικογένεια να αποφεύγουν την πολυκοσμία και τα “επώνυμα” νησιά, μακριά από παπαράτσι και έκθεση στη δημοσιότητα στις προσωπικές τους στιγμές, οπότε το σκάφος τούς χαρίζει την ιδιωτικότητα που έχουν ανάγκη. Άλλωστε, επιζητούν την απλότητα στις διακοπές τους, θέλουν να γνωρίσουν μικρούς οικισμούς και να φάνε σε εστιατόρια που δεν είναι... ξακουσμένα, αλλά “παντρεύουν” τις τοπικές γεύσεις με το τοπίο: “Είμαι ικανή να διαλέξω προορισμό διακοπών εξαιτίας του καλού φαγητού που μπορεί να μου προσφέρει. Κι όταν λέω φαγητό, εννοώ το “πάντρεμα” της γεύσης με το τοπίο”.