Χαλασμός κάτω από την ανάρτηση της Παπαγεωργίου για το Shopping Star: «Κρίμα για την εκπομπή» - «Την έφαγες την Βικούλα»

Κάποιοι δεν την θέλουν για παρουσιάστρια, άλλοι την υποστηρίζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/ilianapapageorgiou
Instagram/ilianapapageorgiou

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star, μετά την απόφαση της να αποχωρήσει από το STAR και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την τηλεόραση. Η είδηση έγινε γνωστή πριν μερικές εβδομάδες και πολλά έχουν ακουστεί από τότε μέχρι και χθες 1/8 που έκανε την πρώτη της ανάρτηση σχετικά με την παρουσίαση του show μόδας.

Το Shopping Star έχει ταυτιστεί με την Βίκυ, αφού το παρουσίαζε εδώ και 7 χρόνια, συγκεκριμένα από το 2016. Πολλές μάλιστα γυναίκες δήλωναν πως πήγαν στο show μόνο και μόνο για να τους σχολιάσει τις στιλιστικές επιλογές.

Αυτό λοιπόν, σε συνδυασμό και τα χρόνια καριέρας και εμπειρίας, έκαναν τους τηλεθεατές της εκπομπής να σχολιάσουν αρνητικά κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέχρι και ο Τριαντάφυλλος μίλησε αρνητικά για την επιλογή της "αδειάζοντας" το μοντέλο.

Τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση της Παπαγεωργίου για το Shopping Star

Εντύπωση έκανε πως τα αρνητικά σχόλια που έγιναν ήταν αρκετά, με πολλά από αυτά να ζητούν πίσω την Βίκυ Καγιά. Βέβαια, πολλά ήταν και εκείνα που την υποστήριζαν, αφού ακόμη δεν την έχουμε δει εν δράσει.

Δείτε τα σχόλια στην ανάρτηση:

Το δελτίο τύπου του STAR

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»