«Έκανε δοκιμαστικό αυτό το κορίτσι, δεν το πήραν και πήραν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;» - "Κόλαφος" ο Τριαντάφυλλος

«Πρέπει να κάνω δικό μου κανάλι και να γίνω καναλάρχης»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκανε δοκιμαστικό αυτό το κορίτσι, δεν το πήραν και πήραν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;» -

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, την Πέμπτη 27/7, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα σχετικά με το GNTM, το My Style Rocks, αλλά και το Shopping Star, καθώς ήταν ένα από τα υποψήφια ονόματα μέχρι που ανακοινώθηκε πως την θέση της Βίκυς Καγιά παίρνει επίσημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πρώτο γύρισμα).

Μόλις προβλήθηκε, όμως, το βίντεο, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και μετά τα χθεσινά (26/7) πυρά του προς το μελαχρινό μοντέλο (δείτε εδώ τα αιχμηρά σχόλια για τις αποτυχίες της), πέταξε νέα "καρφιά" προς το πρόσωπό της.

Το νέο αιχμηρό σχόλιο του Τριαντάφυλλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Shopping Star

«Πέρασα υπέροχα στο GNTM. Μου άρεσε αυτό που έκανα. Ήταν μια όμορφη συνθήκη που δημιουργήθηκε και μακάρι να έχει και μέλλον. Το παρακολουθούσα και πριν λάβω μέρος και τώρα που μπλέχτηκα και προσωπικά. Για να το σταματήσουν κάτι θα είδαν, καμιά φορά κάνει καλό για να πάρει τα πάνω του και να βγει πιο δυναμικό μπροστά», είπε αρχικά η Έλενα Γαλύφα.

Και επισήμανε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την θέση της στο Shopping Star: «Όταν έχεις πάθος γι' αυτό που κάνεις θα τα καταφέρεις μια χαρά. Θα τα πάει εξαιρετικά! Πέρασα κι εγώ από δοκιμαστικό. Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Δεν είναι κακό να κάνεις δοκιμαστικό. Είναι ένα υπέροχο πρότζεκτ κι έχει να κάνει με καθημερινές γυναίκες, οπότε οποιαδήποτε κοπέλα θα επιλεγόταν για αυτήν τη θέση, θα έδινε τον δικό της χαρακτήρα και θα κούμπωνε σε αυτό το project», ενώ έπειτα εξέφρασε πως υπάρχει στο μυαλό της το ενδεχόμενο του My Style Rocks.

Και τότε ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο: «Ποιο GNTM; Εδώ λέμε για την Φαίη Σκορδά κι ότι δεν θέλει να πάει. Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ πέρα; Θα την ακολουθήσω κι εγώ την Έλενα. Συγγνώμη Μαριάντα μου, άκουσέ με λίγο. Έκανε δοκιμαστικό αυτό το κορίτσι για το Shopping Star και δεν το πήραν και πήραν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρε εσύ;

Μάλιστα, όταν ο Γιάννης Μπούτος του ανέφερε ότι υπάρχουν κι άλλα κριτήρια για κάθε ρόλο, ο ίδιος συνέχισε με έντονο ύφος: «Τι άλλα κριτήρια αγόρι μου; Πρέπει να κάνω δικό μου κανάλι και να γίνω καναλάρχης. Γιατί δεν ξέρει ο κόσμος την Έλενα Γαλύφα; Τι fashion blogger; Θα μπλόκαρε όλο το σύστημα σου λέω».