Δοκίμασε όλα τα πιάτα στο εστιατόριο του Μιχόπουλου στη Σαντορίνη - Η τρυφερή & δημόσια αφιέρωση της Αθηνάς Οικονομάκου στον σύζυγό της, Φίλιππο

"Λιώνει" για εκείνον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου, αυτές τις μέρες, βρίσκεται δίπλα στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, μαζί με τα παιδιά τους, στην Σαντορίνη, όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο του επιχειρηματία. Το βράδυ της Τρίτης 1/8, μάλιστα, η ηθοποιός μαζί με την παρέα της έμεινε εκεί για να δοκιμάσει τα φαντασμαγορικά πιάτα στο εστιατόριο που υπάρχει στο κτίριο και λίγο αργότερα εκείνος κάθισε μαζί τους για να διασκεδάσει.

Δείτε επίσης: Αγκαλιά με την πεθερά του ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο πλευρό της Αθηνάς Οικονομάκου - Στιγμές ευτυχίας για την ηθοποιό

Τον φωτογράφισε, επίσης, να κάθεται δίπλα της και δημοσίευσε την φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε story, συνοδεύοντάς την με ένα τραγούδι - αφιέρωση για τα μάτια του, το οποίο λέγεται "You are simply the best" (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την κρίση που πέρασαν).

Η αφιέρωση της Αθηνάς Οικονομάκου στον Φίλιππο Μιχόπουλο στις διακοπές τους στη Σαντορίνη

Αθηνά Οικονομάκου εστιατόριο Μιχόπουλου Σαντορίνη
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Το πολυτελές ξενοδοχείο τους στο νησί

Η Οικονομάκου έχει πει το μυθικό, πως ήταν στην παραλία με φίλη της και ξαφνικά είδε τον Φίλιππο να περνάει με τη μηχανή του, με την ίδια να τονίζει, πως αυτόν τον άντρα θα τον παντρευτεί, όπως και έγινε.

Οικονομάκου - Μιχόπουλος

Δείτε επίσης: Με φούξια σετάκι που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια και τους κοιλιακούς της δίπλα στον Μιχόπουλο - Η λαμπερή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στα εγκαίνια του μαγαζιού της

Στην αρχή ήρθε ο γάμος και στη συνέχεια τα δύο τους παιδιά, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους! Η βάση τους είναι στην Αθήνα με τα ταξίδια να αποτελούν μια πολύ αγαπημένη τους συνήθεια.

Η Σαντορίνη δε αγαπημένος προορισμός για την οικογένεια των Μιχόπουλος και Οικονομάκου μιας και εκεί διατηρεί ένα υπερλούξ ξενοδοχείο ο γοητευτικός επιχειρηματίας με τις εικόνες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του να μαγεύουν.

Οικονομάκου θάλασσα

Ο λόγος για το Kivotos Santorini, που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, στο ψηλότερο σημείο της Καλντέρας με πανοραμική θέα από το ηφαίστειο. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα, που διαθέτει το ξενοδοχείο και φυσικά να καθίσουν το μπαρ του καταλύματος πίνοντας το ποτό τους σε μοναδικό σημείο της Σαντορίνης.

Όσο για τις σουίτες στο Kivotos Santorini αυτές διαθέτουν επίπλωση ειδικής παραγγελίας, στρώματα Simmons και ηχοσύστημα Sonos. Επίσης περιλαμβάνουν iPad για τη ρύθμιση των διάφορων επιλογών φωτισμού με τα περισσότερα δωμάτια να έχουν δική τους πισίνα - εσωτερική και εξωτερική.

Οικονομάκου παραλία

Μια ματιά στο Kivotos Santorini με τα δωμάτια υψηλής αισθητικής, τη θέα που σαγηνεύει και τα γαλάζια νερά της πισίνας θα σας πείσει για όσα περιγράψαμε πιο πάνω! Δείτε εδώ φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου στη Σαντορίνη.