Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ποτέ δεν είναι εύκολο...» - Η αποκάλυψη για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή

Ήταν 17 χρόνια μαζί του

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ποτέ δεν είναι εύκολο...» - Η αποκάλυψη για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης το πρωί της Τετάρτης 2/08/23, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, αναφορικά με την διακοπή της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για την κριτική που δέχτηκε ο πρώην συνεργάτης του από τον Κώστα Γεωργουσόπουλου.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Ρωμανίδη για τον Μάρκο Σεφερλή

Στην αρχή των δηλώσεων του μίλησε σχετικά με την συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Έρωτας φυγάς, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Έρωτας φυγάς πάει για δεύτερη σεζόν, χαρήκαμε πολύ με την πρώτη χρονιά. Δεν κοιτάω τα νούμερα γιατί δεν πιστεύωσε σε αυτά, από τη στιγμή που υπάρχει το ίντερνετ».

Στην συνέχεια αναφορικά με την ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος για την διακοπή της συνεργασίας που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για το πως ένιωσε σχετικά με αυτή του την επιλογή, ο ηθοποιός απάντησε με την σειρά του ότι: «Ποτέ δεν είναι εύκολο το τέλος μιας συνεργασίας. Ήμουν 17 χρόνια με τον Μάρκο. Δεν ήμασταν απλώς συνεργάτες με τον Μάρκο, σκεφτόμουν να του ζητήσω να βαπτίσει την εγγονή μου. Η φυσική μου κατάσταση δεν επέτρεπε να είμαι εκεί. Στις παραστάσεις του Μάρκου αν δεν είσαι στο 150%, δεν μπορείς να είσαι, εγώ ήμουν κάτω από το 100%» (δείτε εδώ επίσης την αποκάλυψη για την υγεία του).

Ακόμα, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν κρατάνε ακόμα επαφές, ο Θοδωρής Ρωμανίδης δήλωσε ότι: «Αν βρεθούμε θα μιλήσουμε, δεν είμαστε και τσακωμένοι. Είπαμε να αρπαχτούμε μαλλί με μαλλί, δεν έβρισκα εγώ μαλλί, δε έβρισκε κι εκείνος και το αφήσαμε».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κριτική που άσκησε ο Κώστας Γεωργουσόπουλους στον πρώην συνεργάτη του στον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας τα εξής: «Τον θαυμάζει πολύ και μην ξεχνάμε ότι η άνοδος του Μάρκου ήταν μετά από καλή κριτική του. Περάσαμε και πέτρινα χρόνια με τον Μάρκο. Είχα αποκλειστεί από τηλεοπτικές σειρές, δεν μας θεωρούσαν ηθοποιούς. Είναι αστεία αυτά δεν μπορώ να τα συζητώ. Του χρωστάνε μια Επίδαυρο του Μάρκου, δεν θα βάλει σκουπίδια και διαφήμιση γνωστού αναψυκτικού, θα παίξει με το ταλέντο του».