Καταγγελίες σοκ σε βάρος γνωστής τραγουδίστριας - «Εξανάγκαζε χορεύτριες της να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων»

«Tα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταγγελίες σοκ σε βάρος γνωστής τραγουδίστριας - «Εξανάγκαζε χορεύτριες της να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων»

Σοκ επικρατεί στην ξένη showbiz με την τραγουδίστρια που κατηγορείται από χορεύτριες της για σεξουαλική παρενόχληση, εξευτελισμό και δημιουργία αντίξοων εργασιακών συνθηκών. Η είδηση μάλιστα έγινε γνωστή παγκοσμίως και προκαλεί αποτροπιασμό.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια κατηγορείται μεταξύ άλλων πως "προσκαλούσε μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε στριπ κλαμπ" αλλά και πως "φέρεται πως οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών".

Τρεις είναι μέχρι στιγμής οι χορεύτριες της που κατέθεσαν αγωγή εναντίον της μιλώντας με συγκεκριμένα περιστατικά τα οποία και έχουν προκαλέσει μεγάλο σοκ.

Μεταξύ άλλων στην μήνυση αναφέρεται πως "Tα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα. Αρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, δονητές από τους κόλπους τους και να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων" ενώ οι καταγγελίες λένε επίσης πως πίεσε μια χορεύτρια να πιάσει τα στήθη γυναικών που χόρευαν στο στριπ κλαμπ.

Μετά τις παραπάνω καταγγελίες, βγήκε επίσης στη δημοσιότητα να μιλήσει και πρώην σκηνοθέτης της αποκαλύπτοντας πως αποχώρησε από την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, επειδή τον κακομεταχειριζόταν.

Δείτε επίσης: Καταγγελία σοκ! Πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται για αιμομιξία από τον γιο της αδερφής του

Αυτή η τραγουδίστρια κατηγορείται από τις χορεύτριες της

Ο λόγος για την Lizzo, η οποία προασπίζεται ένθερμα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μέχρι στιγμής η τραγουδίστρια δεν έχει βγει να κάνει κάποια δήλωση.