Καλοκαίρι Yes: «Ξέρω τι συμβαίνει τώρα! Ζηλεύουμε λίγο...» - Σε δύσκολη θέση ο Τριαντάφυλλος μετά την απάντηση της Πιερίδη στις "λυκοφιλίες" του Βασάλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: «Ξέρω τι συμβαίνει τώρα! Ζηλεύουμε λίγο...» - Σε δύσκολη θέση ο Τριαντάφυλλος μετά την απάντηση της Πιερίδη στις

Στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα, από τις διακοπές του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipster, την Βάλια Χατζηθεοδώρου (δείτε εδώ το χυδαίο σχόλιο του δέχθηκε και την απάντησή της) και τον Πέτρο Πυλαρινό, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να μπαίνει στην παρέα τους.

Την ώρα, λοιπόν, που η Φελίσια Τσαλαπάτη ανέφερε πως έχουν "δέσει" όλοι μαζί, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε μπροστά σε όλους, κατηγορώντας τον πρώην παίκτη του Survivor All Star για ψεύτικες φιλίες. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως δεν είχε ποτέ τις καλύτερες σχέσεις με τον personal trainer και όσο εκείνος βρισκόταν στο παιχνίδι, ο τραγουδιστής του "άνοιγε τον λάκκο" (δείτε εδώ τις κατηγορίες που του είχε προσάψει).

Τα αιχμηρά σχόλια του Τριαντάφυλλου για τον Βασάλο και την παρέα του

«Δένουν και κάνουνε λυκοφιλίες. Πολύ ωραία. Έλα μωρέ τώρα… πού είναι η αληθινή φιλία εδώ πέρα; Πού είναι οι φιλίες οι αληθινές; Είναι αληθινή φιλία τώρα αυτή, έτσι νομίζεις; Είναι απλά "βρεθήκαμε, για να περάσουμε ωραία". Όπως κι εγώ, αν βρεθώ σε ένα νησί με δυο – τρία παιδιά μπροστά και θα κάνουμε παρέα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και επενέβη η Μαριάντα Πιερίδη: «Τριανταφυλλάκι, σε έχει επηρεάσει η πανσέληνος. Είσαι αρνητικός, γιατί;», με εκείνον να της απαντά: «Όχι, δεν είμαι αρνητικός, είμαι πολύ θετικός με θετική ενέργεια, αλλά μη μου λέτε για αληθινές φιλίες τώρα».

«Είναι μία ωραία 5άδα», πρόσθεσε έπειτα ο Γιάννης Μπούτος.

«Αγόρι μου, δεν σου λέει κανείς ότι είναι άσχημη. Είναι ωραία παιδιά, όμορφοι, ωραίοι, τελεία. Κι εσύ ωραίος είσαι, κι εμείς ωραίοι είμαστε εδώ πέρα, αλλά φίλοι δεν είναι», δήλωσε τότε ο Τριαντάφυλλος.

Και η Μαριάντα Πιερίδη, επισήμανε: «Ξέρω τι συμβαίνει τώρα. Ζηλεύουμε λίγο που εμείς δεν είμαστε στην παραλία».

«Εσύ το λες μόνη σου αυτό. Λες πράγματα που δεν συμβαίνουν», τόνισε ο ίδιος.

Και η παρουσιάστρια κατέληξε: «Εγώ λέω να πάρουμε λίγο τον χρόνο μας, με ένα διαφημιστικό διάλειμμα, και μετά θα επανέλθουμε να δείτε τι ωραία που σκοτωνόμαστε με τον Τριαντάφυλλο».