Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του: Με αμάνικο, μπαντάνα και μαύρο νύχι στο γήπεδο ο Καρβέλας μαζί με την σύντροφό του

Σαν άλλος rock star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI

Σπάνιες είναι πλέον οι δημόσιες εμφανίσεις του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος πριν μήνες έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς. Ο καλλιτέχνης δίνει το παρών μονάχα σε εκδηλώσεις και συναυλίες που αφορούν την οικογένεια του, αλλά και την αγαπημένη του ομάδα τον Παναθηναϊκό.

Την Τρίτη 1/8 λοιπόν, βρέθηκε στη Λεωφόρο όπου παρακολούθησε τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ντνίπρο, με τους πράσινου να κερδίζουν και να προκρίνονται στους ομίλους του Europa League, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016-2017.

Στο πλευρό του βρέθηκε η σύντροφος του, Έλενα Φερεντίνου με την οποία απέκτησε τον τρίτο του γιο. Όπως μάλιστα είδαμε και από φωτογραφία τους από την παραλία, ο μπέμπης έχει μεγαλώσει πάρα πολύ.

Η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στο γήπεδο

Όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα στο γήπεδο έπεσαν πάνω του. Ο Νίκος Καρβέλας έχει το δικό του εκκεντρικό στιλ που δεν έχει αλλάξει καθόλου μέσα στα χρόνια.

Νίκος Καρβέλας σύντροφος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Νίκος Καρβέλας γήπεδο Παναθηναϊκός
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Δείτε πόσο του μοιάζει ο γιος του με την Πάνια

Η Σοφία Καρβέλα έχε αποφασίσει να έχει ως μόνιμη βάση της την Αμερική από τα 17 της μέχρι και σήμερα, καθώς εκεί έχτισε την καριέρα της στη μόδα και φυσικά εκεί γέννησε και μεγαλώνει τους δύο της γιους.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα αποτελεί πολύ αγαπημένο της μέρος και επισκέπτεται πολύ συχνά, πάνω από όλα για να δει την οικογένεια της, που μένει εκεί με την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα να έχουν μια ανοιχτή αγκαλιά για το παιδί τους.

Η Σοφία ασφαλώς και λατρεύει τους γονείς της, ωστόσο έχει πολύ καλή σχέση και με τον αδερφό της, Ανδρέα από το γάμο του Καρβέλα με την Ανίντα Πάνια. Μέσα από ένα insta story, που έκανε η Σοφία την Παρασκευή 21/7 μας έδειξε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο αδερφός της και πόσο δεμένη σχέση έχουν.

Καρβέλας και Σοφία Καρβέλα