Ο πρώτος από εμάς: Καθηλωτικό το trailer της καινούριας σειράς του ΑΝΤ1

«Mια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: Καθηλωτικό το trailer της καινούριας σειράς του ΑΝΤ1

Από την καινούρια τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει και η νέα σύγχρονη σειρά του ΑΝΤ1, που θα λέγεται Ο πρώτος από εμάς. Η σειρά πραγματεύεται τις επιλογές που έκαναν 6 φίλοι στην ζωή τους. Με άλλα λόγια, είναι ένας ύμνος στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε ή δεν προσπαθήσαμε καν.

Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της σειράς

Έχεις ζήσει τη ζωή σου όπως πραγματικά θα ήθελες; Έχεις πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά σου; Βάζεις σε προτεραιότητα τα «πρέπει» ή τα «θέλω»; Ποια είναι τελικά τα σημαντικά και ποια τα ασήμαντα σε αυτή τη ζωή; «O Πρώτος από εμάς», μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον AΝΤ1 για να μας κάνει να αναρωτηθούμε για όλα τα παραπάνω μέσα από τη ζωή, τα όνειρα, την πορεία και τις επιλογές 6 αγαπημένων φίλων.

Ο Άλκης (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) θέλει να χαίρεται τη ζωή με τους αγαπημένους του φίλους και να απολαμβάνουν μαζί κάθε στόχο που πετυχαίνει ο καθένας. Και όταν οι δυσκολίες τους χτυπάνε την πόρτα να βρίσκουν τρόπο να τις ξεπερνούν. Γιατί ξέρει πως οι φίλοι του θα είναι πάντα δίπλα του και πως μαζί τους όλα είναι πιθανά…

(δείτε εδώ επίσης το νέο ζευγάρι που αντικαθιστά Χάνου & Χατζηαγγελάκη στο μην αρχίζεις την μουρμούρα)

Η Κάτια (Αθηνά Οικονομάκου) ετοιμάζεται για έναν γύρο μεγάλων αποφάσεων.

Για τον Νικόλα (Γιάννης Τσιμιτσέλης) φαίνεται να είναι όλα εύκολα. Όμως, αυτό ίσως αυτό αλλάξει στη συνέχεια…

Η Έλενα (Λένα Δροσάκη) δεν ζητούσε βοήθεια ποτέ και για τίποτα, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια γι’ αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο!

Ο Φίλιππος (Μάριος Αθανασίου) ξέρει καιρό τον προορισμό του και τώρα νιώθει πως έφτασε η στιγμή να τον μοιραστεί.

Η Σοφία (Βίβιαν Κοντομάρη) δεν θα τρέχει πάντα πίσω από όλους. Ήρθε η ώρα να βάλει μπροστά τα θέλω της.

Η νέα δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Είναι ένας ύμνος στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε ή δεν προσπαθήσαμε καν.

Γιατί η ζωή δεν ξεκινά μόνο μία φορά!

Δείτε εδώ το τρέιλερ: