«Δεν μου έγινε ποτέ...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για την πρόταση παρουσίασης του Shopping Star

Θα την δούμε κάπου αλλού;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μου έγινε ποτέ...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για την πρόταση παρουσίασης του Shopping Star

Η Κατερίνα Στικούδη, το πρωί της Τετάρτης 2/8, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, μόλις την εντόπισε στο αεροδρόμιο, και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια σχετικά με το τραγούδι αλλά και την τηλεόραση.

Απάντησε, λοιπόν, για την συνεργασία της με την Κριστίνα Αγκιλέρα, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για το Shopping Star, καθώς ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί πολύ έντονα για την θέση της Βίκυς Καγιά, την οποία τελικά πήρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα και τον σάλο που προκλήθηκε).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για την πρόταση σχετικά με το Shopping Star

«Πάει πολύ καλά, ήταν κάτι πολύ όμορφο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι ένα τραγούδι που με το που πρωτοάκουσα μου άρεσε πάρα πολύ. Έπρεπε να πάει καλύτερα η αλήθεια είναι», είπε αρχικά για το νέο της κομμάτι με τη La Zarra.

Για τη συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα, επισήμανε: «Έχω άγχος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη, θέλω να παρουσιάσω κάτι πάρα πολύ όμορφο, έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια, έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία. Με την Κριστίνα Αγκιλέρα δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα, αλλά με τη La Zarra ναι, την περιμένουμε να έρθει εδώ στην Ελλάδα».

Ενώ για το τηλεοπτικό της μέλλον, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν κάνω κάποιες συζητήσεις. Οτιδήποτε είναι θα το ανακοινώσουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση από το Shopping Star».

Δείτε επίσης: «Με νευριάζει, με τρελαίνει, θέλω να πάρω ένα ψαλίδι...» - Η Κατερίνα Στικούδη έδειξε το αληθινό της πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ με το σημάδι από το σπυράκι της (Βίντεο)